Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1701
0

Італія – Мальта. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 14 жовтня о 21:45 за Києвом

Італія – Мальта. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

14 жовтня на «Сан-Нікола» (Барі) пройде матч 7-го туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Італії зустрінеться зі збірною Мальти. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Італія

Команда у розпал відбору вимушено змінила наставника. Манчіні привів скуадру адзурру до успіху на минулому Євро, і після такого тріумфу (що змінив попередній провал) Роберто пробачили і невихід на чемпіонат світу (друге місце у кваліфікаційній групі за Швейцарією і, головне, поразка в стикових поєдинках Північній Македонії), і 1:2 на своєму полі з Англією в першому турі нового циклу, і такий же рахунок з Іспанією у 1/2 фіналу Ліги Націй. Але сам наставник, який завжди був небайдужий до грошей, без роздумів погодився на запрошення із Саудівської Аравії. Його змінив, здавалося, оптимальний кандидат, Спаллетті, який тільки привів Наполі до чемпіонства. Але цей екс-наставник Зеніта почав із осічки, не зумівши обіграти македонців. Втім, потім перемогли 2:1 Україну, головного конкурента у суперечці за друге місце.

Мальта

Збірна так і не змогла стати чимось більшим, ніж просто не глухий аутсайдер. Певна репутація досить міцного горішка у іоанітів є, і вони можуть створювати проблеми. Але в 2023 році виходить вигравати тільки в андердогів, в товариських іграх - у Люксембургу і Гібралтару, обидва рази по 1:0. У відборі дуже складні противники, і всі 5 поєдинків з ними приносили тільки поразки і всього 1 забитий м'яч за весь цей час. І все, що можна записати собі в актив, це те, що був лише один-єдиний розгром, 0:4 від Англії, лідера групи. Від Італії пропустили двічі, а з Північною Македонією та Україною взагалі була мінімальна різниця в рахунку, 1:2 та 0:1 відповідно.

Статистика особистих зустрічей

Тут все просто: 5 перемог Скуадри Адзурри у 5 зіграних матчах, причому й рахунок був або 1:0, або 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають і на привид інтриги. Італії настав час за Спаллетті покуражитись, порадувати вболівальників впевненою перемогою. Ставимо на перемогу господарів при форі -3 голи (коефіцієнт - 1,77).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.