Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 13 жовтня 2023, 22:37
58677
130

Скандал у Шахтарі. Чому втік гравець U-19 Олександр Роспутько

Новий контракт чи щось набагато серйозніше

| Оновлено 13 жовтня 2023, 22:37
58677
130
Скандал у Шахтарі. Чому втік гравець U-19 Олександр Роспутько
ФК Шахтар. Олександр Роспутько

Як повідомлялося раніше, хавбек юнацької команди «Шахтаря» Олександр Роспутько не повернувся до України після матчу Юнацької Ліги УЄФА проти «Антверпена».

Як стало відомо Sport.ua із власних джерел, Роспутько разом із командою пройшов реєстрацію і здав багаж на рейс до Жешува, а після цього зник в аеропорту, відключивши телефон. В команді вирішили, що гравцю стало зле і почали його шукати в приміщенні аеропорту, однак пошуки ні до чого не призвели.

Наразі є дві версії, чому гравець «Шахтаря» U-19 вирішив втекти із команди.

Версія 1. Олександр Роспутько родом із тимчасово окупованої Горлівки. У нього проросійські погляди, і на цьому фоні в нього траплялися конфлікти із одноклубниками. Є припущення, що Роспутько через Стамбул вирушив до рф. Втечу з України йому допомогли спланувати і організувати.

Версія 2. Розбіжності із новим контрактом. Гравець ніяк не міг домовитися з клубом про новий контракт. Попередня угода діяла до кінця сезону, а Роспутько вважав, що йому не доплачують. За нашою інформацією, гравець отримував 1-2 тисячі євро на місяць.

Цікаво, що після повернення з Бельгії Роспутько начебто мав підписати новий контракт із клубом. Якщо б він відмовився, то, скоріше за все, не мав би ігрової практики в команді Олексія Беліка.

Олександр Роспутько виступав за збірну України U-19, зігравши 4 матчі.

В «Шахтарі» ситуацію із втечею гравця поки не коментують.

Оцініть матеріал
(429)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 130
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitason
Хай тікає,нам таких гравців збірної не потрібно,там його тимощук  зустріне!
Faboth Dangerous
Что в голове у этого окуня, если он взял и убежал в страну, которая начала войну против Украины. И каждый день её обстреливает. Неужели найдутся люди, что будут оправдывать его поступок🙄 
Алекс 19
Хтось навіть не читаючи заголовка сумнівався що гравець Покидько з донецького шахтаря ?
Wlad West
Сколько сепара не корми...
Comrade Me
Ясно, що контракт тут ні до чого, щоб порушувати закони країни та тікати за кордон. Вангую, що цей персонаж скоро з'явиться у складі якогось клубу орків і буде пропагандонам розповідати як його катували злі бандерівці...
nick07
невже йому забракло мізків щоб зрозуміти,  що у будь-якому варіанті його кар"єра як футболіста завершена? і це в 19 років
Mac_Gyver
Искренне удивляют идиоты никогда в россии не жившие, но искренне верящие в молочные реки и кисельные берега. Этот чудик сам себя наказал.
BaZia
тепер замість 1-2 тис. Євро буде отримувати 1-2 тис. літрів Щєй і пару сотень лящей
Remark
Що Ви хотіли від футболістів клуб якого є прихистком сепарів та людей, які не визнають ні українську мову, ні державу Україну, ні її гімн!?
Зрозуміло, що це відбувається із-за регіону походження клубу, та погляди тих людей які там проживали, але все ж таки це не відміняє той факт, що багато представників (колишніх, а іноді навіть і теперішніх) в душі і серці з росією та живуть "по панятіям".
AleksDnipro
"На Роспутька «дуже чекала «Зірка» санкт-петербург» з третього дивізіону чемпіонату росії. У тренерський штаб цієї команди входить чемпіон України-2002 в складі «Шахтаря» Геннадій Зубов"
Навіть не сеніт та ростов, якийсь клуб з третього дивізіону, який тренерує колишній гравець того ж Шахтаря. Як кажуть "макнули колорадов лицом в грязь"
sheva
Так тут і так все ясно, на болота здимів. Не розумію, для чого тікати, таку наволоч, потрібно самим відправляти прямим рейсом. Після майже двох років війни, і у клубі знаходяться такі індивідууми...що там за кобло? Що то за клуб? На словах одне, на ділі зовсім інше.
KIEWADIM
Видаліть цю харю с головної, спорт юаааа , хочеця ригати((
Болела
Занадто багато уваги . Хто він такий, щоб про нього стільки писати?
Pychnenko
В таком возрасте - мало думают о последствиях. В раше найдет свою судьбу, скорее всего. Там уже без берегов оказались. Можно делать все, что стукнет в голову. Можно объявлять ЧМ с дынырами и с.осетиями. Ходить выдающимися чемпионами. Как было при сталине. 
anacreon
Звичайно просто втік у рашку. Але той факт, що в нього були про-російські погляди і були навіть конфлікти з одноклубниками, при цьому цей ватник грав в команді.....Любу вату треба одразу виключати з команди. Через пару тижнів винирне десь в нижчих дивізіонах в рашці. Цікаво, звідки там взявся ватнизм. Хлопчику було 10 років, коли почалася війна. Дитина.  Весь цей час він напевно був у структурі Шахтаря. І все одно став ватою. Напевно там батькі якісь етнічні руські і промивали мізки, навіть якщо жили на вільній території.  Насправді цікаво, якби журналісти дослідили його історію. Звідки цей ватнізм взявся, де його батьки, родичі.
І як так сталося, що в клубі знали, що він вата, але тримали в клубі.
c_a_p2
Прізвище в уйо...ка таке що треба було тікати... 
MrStepanovM .
Звісно #1
CheMP
есть смысл Ахметову погудеть 
sania
— Роспутько, Зубов, Віценець, Тимощук, Мампасі, Ордець, Бредун, Мармазов, Шарафутдінов — всі з «Шахтаря». Як гадаєте, чому в донецькому клубі так багато запроданців?