Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 18 жовтня 2023, 18:30
6165
5

Великий скандал у Італії. Гравець Роми робив ставку на матч клубу з лави

Фабріціо Корона стверджує, що Дзаньоло і Тоналі, як і Фаджолі, порушували правила

| Оновлено 18 жовтня 2023, 18:30
6165
5
Великий скандал у Італії. Гравець Роми робив ставку на матч клубу з лави
Getty Images/Global Images Ukraine. Ніколо Дзаньоло

Італійський журналіст Фабріціо Корона повідомив, що ще двоє футболістів, які грають або грали за збірну Італії, підозрюються у порушенні правил ставок на спорт.

Корона першим написав, що півзахисник «Ювентуса» Ніколо Фаджолі має великі проблеми з ігровою залежністю. Про це Фабріціо повідомляв на своєму сайті Dillinger News ще у серпні, а вже вчора, 11 жовтня, прокуратора Туріна порушила справу проти Фаджолі.

Тепер інсайдер стверджує, що ставки на футбол робили також Сандро Тоналі («Ньюкасл», грав за «Мілан») та Ніколо Дзаньоло («Галатасарай», грав за «Рому»).

Ось як виглядає новина на сайті Корони:

«Міф про спорт, позбавлений залежностей, розпадається з того моменту, коли залежність від азартних ігор також є серед багатьох футболістів Серії А. Проблема актуальна, і відучора вона змушує говорити всі основні футбольні та інформаційні сайти, а також змушує вболівальників вагатися. Треба визнати, що це принижує футбольний дух, який рухає мільйонами хлопців. Мрія про чистий футбол і про спортсмена, який слідує класичним канонам, схоже, зникла. Хоча це справжня хвороба, при всій повазі до азартних ігор. Ми вважаємо неприйнятним або, принаймні, недоречним, що є професійні футболісти Серії А, які також є частиною збірної Італії та які залучені до цієї незаконної діяльності через ту роль та імідж, який вони грають у суспільстві. Цього літа Фабріціо Корона про Фаджолі вже говорив, і жодне ЗМІ не звернуло на це уваги. Це свідчить про ще одну проблему з нашою інформацією. Оскільки з того моменту, коли джерела не є сертифікованими, все стає неправильним.

Пунктуальний, як і обіцяв, Фабріціо Корона готовий назвати імена без жодних вагань. І робить він це спеціально для Dillinger News, в інтерв'ю, в якому розповідає про те, що виявив під час розслідування гнилості у світі італійського футболу.

За його словами, не лише гравець «Ювентуса» Ніколо Фаджолі робить ставки на матчі:

«Сандро Тоналі та Ніколо Дзаньоло також роблять це. Інформатор повідомив мені, що Дзаньоло робив ставку на матч «Роми» у Кубку Італії, навіть коли він був на лаві запасних. Імена були надані мені надійними джерелами, які я розкрию якнайшвидше».

І саме Корона розкриває цей новий крок у своєму розслідуванні ставок у світі футболу. «Я вирішив переміститися в закулісний світ футболу, щоб розкрити безліч спотворень, які там ховаються. Не лише ставки, а й багато іншого. Скоро ми поговоримо, наприклад, про футболістів-геїв і про те, чому ніхто з них ніколи не розкривав публічно, що вони геї. Що цьому заважає? Що змушує їх переховуватися». На сьогоднішній день тільки колишній гравець «Сампдорії» Якуб Янкто знайшов у собі сміливість виступити. А скільки зробили ставку на свої команди?

«Як я вже сказав, — пояснює Корона, — ця інформація прийшла до мене від людини, яка має добрі зв'язки у світі футболу, і є частиною досьє, яке збиралося з часом. 11 жовтня 2023 року я очікував її під час прямої трансляції каналу tvplay twich.it, що я розкрию імена інших футболістів, які, як і Фаджолі, страждають від ігрової залежності. Зло, в якому я можу запевнити вас, зачіпає набагато більше спортсменів, ніж було сказано досі».

Незабаром Фабріціо Корона написав у своєму Twitter, що Дзаньоло та Тоналі зараз розмовляють із поліцією Коверчано, щоб отримати роз'яснення у справі про ставки.

Інформацію про те, що Тоналі та Дзаньоло допитала поліція, підтвердив також і відомий інсайдер Фабріціо Романо.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 21
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VollerStar
В Італії скандали це вже як традиції )))
BATI-GOOOOOL
Жадность фраера сгубила!!!  Неужели зарплаты на жизнь не хватает!!! 
Gargantua
Дзаньоло уже в Астон Вилле
turist86
Мафія безсмертна 
KIEWADIM
Ну шо тут сказать ) лашара))