Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 жовтня 2023, 07:44
1743
1

Нідерланди – Франція. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 13 жовтня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 14 жовтня 2023, 07:44
1743
1
Нідерланди – Франція. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Кіліан Мбаппе

13 жовтня на «Йохан Кройфф Арена» (Амстердам) пройде матч 7-го туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Нідерландів зустрінеться зі збірною Франції. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Нідерланди

Команда після порівняно успішного чемпіонату світу, з поразкою по пенальті у чвертьфіналі (причому Аргентина, майбутній тріумфатор, дала Вегорсту та компанії відігратися з 0:2), знову попрощалися із віковим ван Галом. Але минулого місяця не виключали, що Луї знову покличуть рятувати нідерландців. Надто вже непереконливим був новий старт Кумана, який уже обіймав цю ж посаду. Він почав з розгромних 0:4 проти якраз французів у Парижі. А потім, на домашньому фіналі чотирьох Ліги Націй, були 2:4 з Хорватією та 2:3 з Італією. У результаті Рональду могли б і не пробачити наступної осічки - писали, що його може замінити навіть Саріна Вігман. Але в результаті фаворит послідовно обіграв Грецію вдома та Ірландію на виїзді, що як мінімум відклало відставку.

Франція

Збірна продовжує грати під керівництвом Дешама. Що логічно, адже з ним вдалося дістатися трьох фіналів і виграти чемпіонат світу-2018. У Катарі наприкінці минулого року галльські півники були теж близькі до успіху, за хорошої гри дійшовши до фіналу і видавши, можливо, найкращий вирішальний поєдинок за всю історію мундіалів. Але там все ж таки Мессі, Емі Мартінес і компанія були навіть не кращі - щасливіші. Втім, після того, поразки, в новому циклі і без пари ветеранів (і чомусь Варана), що пішли, ле бле виглядають дуже потужно. У відборі вони мають 5 сухих перемог у 5 матчах. І лише Німеччина, яка вже звільнила Хансі Фліка, минулого місяця встигла виграти товариський поєдинок з рахунком 2:1.

Статистика особистих зустрічей

Франція вийшла переможницею у 6 із 7 крайніх очних матчів.

Прогноз

Букмекерські контори надають перевагу в цій парі, навіть в Амстердамі, французам. Але нідерландці також поступово знаходять свою гру. Рекомендуємо ставити на те, що тут буде оформлено обидві сторони заб'ють (коефіцієнт – 1,727).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AutumnBridge
Вот бы не уснуть до этой игры.  Триколорцы встречаются.   Франция "вышла победительницей в 6 из 7 крайних очных матчей", только не указали с какого края. 
Интересно,  в Амстердаме много арабов.  Во Франции на 500К евреев приходится 5 млн. арабов.  Там бы могли и сорвать матч.  А тут  вроде тихо.