Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1993
0

Австрія – Бельгія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 13 жовтня о 21:45 за Києвом

Австрія – Бельгія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

13 жовтня на «Ернст Хаппель» (Відень) пройде матч 7-го туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Австрії зустрінеться зі збірною Бельгії. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Австрія

Команда з 90-х років минулого століття не пробивається на чемпіонати світу. І у минулому циклі теж програла у стикових поєдинках, залишившись за бортом мундіалю. Але при цьому всі визнають, що Das Team зараз набрав хороших обертів, що не дивно. У заявці левову частину складають футболісти з клубів сусідньої, німецької Бундесліги, що є ознакою чималого класу. Та й Алаба, що перебрався звідти до Реала. Не дивно, що зараз триває боротьба за те, щоби поїхати на третій Євро поспіль (і пам'ятаємо, що на попередньому обігравали і Північну Македонію, і Україну, та й Італію в 1/8 змусили попітніти). Не все виходило торік, у Лізі Націй, але у кваліфікації підопічні Ральфа Рангніка видали 4 перемоги (зокрема двічі зі шведами), розділивши очки із фаворитом групи, причому на полі червоних дияволів.

Бельгія

Збірна перебуває у непростій ситуації: потрібно не просто збирати все наново після завершення золотого періоду, а ще й долати наслідки тих скандальних розбірок, що супроводжували провал екс-володаря бронзи-2018 у Катарі, на наступному чемпіонаті світу. Доменіко Тедеско взявся за цей виклик, який ускладнився восени травмами тих небагатьох, що залишалися на топ-рівні, Де Брейне та Куртуа. І поки що виходить: 1:1 із Австрією вдома були єдиною втратою очок. Всі інші відбіркові поєдинки виграли, як і товариський поєдинок з Німеччиною, який приніс підсумкові 3:2.

Статистика особистих зустрічей

До цього циклу збірні перетиналися у відборі на Євро-2012. Тоді сильнішими були бельгійці, причому після домашніх 3:3 вони виграли 2:0 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Австрія доросла до того, щоб бути фаворитом такої пари, хай і не беззастережним. Але зрозуміло, що обидві збірні з цієї групи вийдуть - і повинні забити тут мінімум по разу (коефіцієнт - 1,82).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін зізнався, чи залишить Бенфіку заради легендарного італійського клубу
Футбол | 23 червня 2024, 01:59 0
Трубін зізнався, чи залишить Бенфіку заради легендарного італійського клубу

Воротар заявив, що щасливий у лісабонському клубі

Мбаппе подав в суд на ПСЖ. Що сталося, чи буде скандал?
Футбол | 22 червня 2024, 07:22 4
Мбаппе подав в суд на ПСЖ. Що сталося, чи буде скандал?

Столичний клуб Франції винен Кіліану близько 100 мільйонів євро

Уже воїни, але ще не герої
Футбол | 22.06.2024, 06:25
Уже воїни, але ще не герої
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.