Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 12 жовтня 2023, 20:30
6692
6

Люксембург U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

Можливість не здобути перемогу не розглядається, але в Герцогстві можливе всяке

| Оновлено 12 жовтня 2023, 20:30
6692
6
Люксембург U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи
УАФ

У четвер, 12 жовтня, в Еш-сюр-Альзетт на стадіоні «Стад-Еміль-Маїріш» відбудеться матч третього туру кваліфікації чемпіонату Європи з футболу серед юнаків до 21 року, у якому зіграють Люксембург та Україна. Стартовий свисток ісландського рефері Вільяльмюра Торарінссона пролунає о 20:30 за київським часом.

Люксембург U-21


У відбіркових групах на чемпіонат Європи що на дорослому, що на молодіжному рівні, присутній чіткий розподіл між командами, відповідно до їхнього рівня. І якщо з явним фаворитом секстету F все очевидно – Англія зібрала черговий колектив шалених талантів, які ще не так давно перемагали на міжнародному форумі, – то з наступним суперником збірної України справи йдуть не так однозначно. Люксембург, із одного боку, точно не явний аутсайдер, але з іншого – виконавської майстерності може цим юнакам подекуди й не вистачати.

Звідси й результати на старті відбіркової кампанії – перемога над Північною Ірландією (1:0), яка змінилися поразкою від Англії (0:3). Усе досить буденно – там, де команда Дана Уе могла зачепитись за результат, вона це вдало робила. А якщо суперник доводив свою перевагу за класом, то тут сценарій був передбачуваним. Та й просто немає звідки черпати той самий досвід великих ігор молодим люксембурзьким футболістам. Нападник Девід Йонатанс, наприклад, грає за мюнхенську «Баварію II», але за 8 матчів цього сезону забив лише один гол. Захисник Йоган Торрес без практики у «Штутгарті», форвард Селім Тюріппінг – у такому ж статусі в «Боруссії» з Менхенгладбаха. Загалом, ситуація очевидна – є міцні зв'язки з країнами-сусідами, але гравців команди Уе в поважному статусі там не тримають.

Україна U-21


Молодіжна збірна України була в полі зору після дуже успішного чемпіонату Європи в Румунії та Грузії цього літа, але від тієї команди Руслана Ротаня в нинішньому скликанні залишились лише поодинокі виконавці, тоді як їхні більш вікові колеги-футболісти отримали статус «олімпійської» команди. Немає, власне, на чолі «синьо-жовтих» і самого Ротаня, але при цьому «іспанський» вектор абсолютно нікуди не подівся, тільки тепер він представлений безпосередньо вихідцем із цієї країни.

Унаї Мельгоса під час вересневої міжнародної паузи стартував із мінімальної перемоги над Північною Ірландією (1:0), на яку наша команда, як тоді здалося, витратила занадто багато сил та емоцій. Точно більше, аніж залишив для них по собі результат гри. Але в цьому й полягає суть відбіркового раунду, де ніхто наприкінці групового етапу не ділитиме здобуті очки на здобуті за «красивої» та «не дуже» гри.

Нинішньому скликанню збірної України змагатись із Англією ще зарано – на це нам натякнув товариський матч проти Німеччини (0:2), але вже через кілька днів після майбутньої гри ми отримаємо конкретний образ наших перспектив у цьому відбірковому циклі. Очевидно, що стратегічно важливо обіграти Люксембург, для чого у нас є всі необхідні резерви. Мельгоса вже познайомився з низкою виконавців місяць тому і зараз вони всі доступні для вибору знову.

Орієнтовні склади


Люксембург U-21: Латік – Кардосо, Гонсалвеш, Зіннер, Агостінеллі, Торрес – Тюріппінг, Енгларо, Серкейра, Ірігоен – Родрігес.

Україна U-21: Нещерет – Смоляков, Батагов, Салюк, Роман – Ярмолюк, Бражко, Рубчинський – Волошин, В'юнник, Брагару.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі питання про нашу перемогу поставати не повинно. Нашою ставкою буде позиція – Фора (-1,5). Україна U-21.

12 жовтня, четвер

Люксембург – Україна
Еш-сюр-Альзетт. «Стад-Еміль-Майріш». 20:30
Пряма ТБ-трансляція – Суспільне
ЛЮКСЕМБУРГ U-21 - УКРАЇНА U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Вільяльмюр Торарінссон (Ісландія)
Прогноз Sport.ua – 0:3
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 00:23 2
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
я так понимаю, что трансляции опять не будет?
mavast
https://livetv.sx/ua/eventinfo/158751596__lyksemburg_r_r__21__ukraina_do_21
/#webplayer_voodc|85899a8e9a8784998799838a9986a28d.html|158751596|2236788|23
15|1|ua
Умник
В смысле Батагов?))))))
Ребята он же на больничном.