Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 12 жовтня 2023, 02:09
723
0

У клубі Васт пояснили, чому команда не приїхала на гру до Києва

Директор клубу Антон Шиманець розповів, що залишилося здорових 10 гравців

| Оновлено 12 жовтня 2023, 02:09
723
0
У клубі Васт пояснили, чому команда не приїхала на гру до Києва
ФК Васт

Миколаївська команда «Васт» не поїхала на гостьовий матч 12 туру Другої ліги проти ФК ЮКСА.

Директор клубу «Васт» Антон Шиманець розповів, що команда має кадрові проблеми і залишилося лише 10 здорових гравців:

«Клуб ніхто знімати не буде. Матч з ФК ЮКСА офіційно перенесено. Попередня дата проведення – 1 листопада. У нас проблема не в фінансах, а в кількості футболістів. У нас у заявці всього 16 футболістів.

Плюс захворіло троє гравців, Штирбу, Крамаренко, Шмат, і головний тренер Чорній – у них висока температура. У Змієвського і Колоскова травми. Волинець повернувся, але проходить реабілітацію після операції. У нас залишилось тільки 10 гравців.

Я зателефонував президенту ФК ЮКСА, він пішов назустріч. Ми направили офіційні листи в ПФЛ, погодили попередню дату і все офіційно узгодили.

Трансферне вікно закрите, і ми маємо змогу дозаявляти лише вільних агентів. Тому зараз триває пошук гравців.

З ким ведете перемовини? Ми багато з ким спілкуємось. Когось можемо заявити, але в нього є незакриті питання по компенсації з попереднім клубом тощо. Ми повинні були заявити п’ятьох вихованців своєї школи, але керівництво СДЮШОР, з якими у нас був укладений договір, не підготували і не подали вчасно документи. Ось така ситуація.

Чи дограє команда до кінця чемпіонату? Я маю на це надію і буду прикладати для цього максимум зусиль.

Ситуація із заборгованістю є, фінансова ситуація нестабільна, але ми її вирішуємо і поступово виплачуємо кошти. Наші гравці розуміють, що зараз обмежене фінансування і більшість входить в положення. Казати, що в нас немає грошей, щоб поїхати на матч – неправильно. Білети на виїзну гру з ФК Юкса були вже куплені.

У нас все не так і погано. Розкажу вам ще не анонсовану інформацію. Ми відрили власну дитячу академію у Миколаєві, вже підписаний меморандум. U-9 та U-11 ми заявили на обласний чемпіонат, дай Бог, щоб він відбувся. Також ми відкрили власний спортивний зал для дітей. Зараз чекаємо на підписання меморандуму по стадіону і базі. Робота ведеться.

Перейменування у «Миколаїв 1920»? Ми юридично оформили всі документи щодо перейменування ще в червні цього року, але нам видали атестат на ФК «Васт». Чому? Це питання не до нас. Зараз чекаємо міжсезоння і згідно регламенту завершим процедуру перейменування. Реєстрація логотипу, юрособи, спонсорські та партнерські контракти укладаються вже з новою назвою.

Клуб існує, як громадська спілка. Офіс клубу після ворожого прильоту був зруйнований і в нас виникла необхідність змінити юридичну, фізичну адресу та назву. Також відбулись зміни в керівництві громадської спілки. Всі зміни ми оформили через юстицію і наразі чекаємо рішення від УАФ».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.