Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 жовтня 2023, 18:47
1558
0

Кевін-Прінс БОАТЕНГ: «Де Дзербі – найкращий тренер, найкраща людина»

Ексгравець «Сассуоло» – про роботу з нинішнім тренером «Брайтона»

| Оновлено 11 жовтня 2023, 18:47
1558
0
Кевін-Прінс БОАТЕНГ: «Де Дзербі – найкращий тренер, найкраща людина»
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберто Де Дзербі

Колишній гравець «Сассуоло» Кевін-Прінс Боатенг зізнався, що захоплений нинішнім головним тренером «Брайтона» і колишнім тренером «Шахтаря» Роберто Де Дзербі:

«Він найкращий тренер світу. Він приділяє дуже багато уваги деталям, він чудова людина. У кожній команді, де він працює – він робить гравців кращими. Мені було 32 роки, але з ним я став кращим.

Після роботи з ним у «Сассуоло» Локателлі перейшов до «Ювентуса», Сенсі – в «Інтер». І так у кожній команді. Він працює 24/7. Кожна деталь під час тренування має свій сенс. Це неймовірно.

Він дуже часто злиться під час тренувань. Це тому, що він прагне до досконалості.

До переходу в «Сассуоло» я не знав, хто такий Де Дзербі. Мені зателефонував агент, сказав, що Роберто хоче бачити мене в «Сассуоло». Я запитав, що мені робити в «Сассуоло», а він відповів: «Повір, тобі захочеться попрацювати з ним».

І мені вистачило однієї розмови з ним, щоб захотіти. Він сказав: «Переходь до мене, я зроблю тебе кращим футболістом, ніж ти колись був. Ти будеш грати в найкращий футбол у своєму житті». Я навіть не знав, що це за місто Сассуоло, але я погодився.

Де Дзербі завжди максимально мотивований. Не буває такого, щоб він не хотів працювати, навіть якщо він захворів. Він вимагає від тебе повної концентрації. Жодних розмов і жартів – тільки робота. Жартувати можна до тренування, після, але не під час.

Він адаптується до кожного суперника. Він – псих, у хорошому сенсі цього слова. Найкращий тренер, найкраща людина. Я на 100% впевнений, що він стане великим, і говорив йому про це. Він тренуватиме найкращі команди світу і виграє Лігу чемпіонів».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.