Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 жовтня 2023, 20:48
2182
2

ОФІЦІЙНО. Асистент Реброва у збірній став спортдиром клубу зі Словаччини

Гліб Платов працюватиме у ФК «Дунайська Стреда»

| Оновлено 11 жовтня 2023, 20:48
2182
2
ОФІЦІЙНО. Асистент Реброва у збірній став спортдиром клубу зі Словаччини
ФК Дунайська Стреда. Гліб Платов

31-річний український фахівець Гліб Платов офіційно став спортивним директором футбольного клубу зі Словаччини «Дунайська Стреда».

За інформацією Trasfermarkt, контракт українця із командою розрахований на 2 роки.

Свою діяльність у Словаччині Платов поєднуватиме з роботою у збірній України, оскільки він є помічником головного тренера «синьо-жовтих» Сергія Реброва.

З 2021 року по 11 жовтня 2023 року Платов був спортивним директором «Дніпра-1». Сьогодні дніпровський клуб офіційно оголосив про припинення співпраці з Глібом:

«Гліб Платов залишає СК «Дніпро-1» після трьох років плідної співпраці на посадах шеф-скаута, керівника молодіжного сектору та спортивного директора. Ми поважаємо та розуміємо рішення Гліба і щиро вдячні йому за невтомну працю на благо клубу, професіоналізм, за ті позитивні зміни, які відбулися у клубі за його безпосередньої участі».

Свій відхід прокоментував і сам Платов:

«Від щирого серця хочу подякувати керівництву СК «Дніпро-1» та виконавчому директору клубу Андрію Анатолійовичу Русолу за надану можливість і віру в мене і мій професіоналізм. Робота в СК «Дніпро-1» була викликом та водночас привілеєм. Також я вдячний усім співробітникам, гравцям, тренерам, з якими я мав честь працювати протягом усієї моєї роботи у клубі. У свою чергу хочу побажати СК «Дніпро-1» перемог, процвітання, постійного розвитку та досягнення найамбіційніших цілей».

У віці 28 років Гліб Платов став наймолодшим володарем тренерської ліцензії PRO в Україні. У сезоні 2017/18 працював аналітиком збірної Катару U-23, а вже у 2019 став тренером катарської академії ASPIRE. У сезоні-2020/21 був асистентом головного тренера в азербайджанському клубі «Сабах», після чого перебрався до «Дніпра-1». Також свого часу Платов працював аналітиком «Динамо» U-21.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Roman serhi
А де питання,а як же він виїхав? А Ви чернь на мобілізацію негайно...