Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1415
0

Іспанія – Шотландія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 12 жовтня о 21:45 за Києвом

Іспанія – Шотландія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

12 жовтня на «Олімпійський» (Севілья) пройде матч 7-го туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Іспанії зустрінеться зі збірною Шотландії. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Іспанія

Команда минулого циклу в результаті провалилася. Що толку від непоганої пройденої кваліфікації та перемоги у своїй групі в дивізіоні А Ліги Націй, якщо у результаті була ганьба безпосередньо в Катарі? Після цього жодні колишні успіхи не врятували Луїса Енріке від відставки. Його змінив колишній тренер молодіжної команди, де ла Фуенте, вже встиг за кілька місяців на новій посаді взяти титул. У фіналі чотирьох Ліги Націй у червні фурія роха виграла послідовно в Італії та Хорватії. З картатими, щоправда, дійшло до серії пенальті, але вона принесла успіх. Крім того, виграно 3 з 4-х проведених відбіркових матчів, всі з великим рахунком: 3:0 з Норвегією у березні, 7:1 з Грузією та 6:0 з Кіпром у вересні. От тільки був ще невдалий виїзд у Глазго навесні.

Шотландія

Збірна вийшла на свій пік якщо не за всю історію, то в цьому столітті. Тартанові спочатку, скориставшись додатковим відбором, вийшли на Євро-2020 з нічиєю вже там у принциповому поєдинку проти сусідньої Англії. Потім була участь у стикових поєдинках, з поразкою Україні, з наступним реваншем у боротьбі за 1-е місце у Лізі Націй. Зрештою, вже у нинішньому відборі підопічні Стіва Кларка примудряються демонструвати стовідсоткову статистику, вигравши всі 5 відбіркових зустрічей (у Кіпру вже двічі). Щоправда, наприкінці восени було 1:3 із тими самими англійцями, щоправда, у товариському поєдинку.

Статистика особистих зустрічей

Сторони грали у відборі на Євро-2012, і тоді іспанці виграли обидва поєдинки і забивали в кожному з них по 3 голи. Але в березні шотландці оформили гросмейстерські 2:0 із фаворитом цієї пари.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що фурія роха зможуть оформити упевнений реванш. Погодимося і поставимо на перемогу національної команди Іспанії в цьому поєдинку за фори -1,5 забитих (коефіцієнт - 2,04).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Мессі – гравець місяця у MLS. Аргентинець забив 6 голів за 4 гри
Футбол | 03 травня 2024, 01:38 2
ОФІЦІЙНО. Мессі – гравець місяця у MLS. Аргентинець забив 6 голів за 4 гри

Лідер «Інтер Маямі» на високому рівні провів квітень у Major League Soccer

ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса
Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0
ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.