Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 12 жовтня 2023, 23:47
631
0

Колумбія – Уругвай. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу

Поєдинок відбудеться 12 жовтня о 23:30 за Києвом

| Оновлено 12 жовтня 2023, 23:47
631
0
Колумбія – Уругвай. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine

12 жовтня на «Естадіо Метрополітано Роберто Мелендес» (Барранкілья) пройде матч 3-го туру відбору на чемпіонат світу в Південній Америці, в якому збірна Колумбії зустрінеться зі збірною Уругваю. Старт поєдинку заплановано на 23:30 за київським часом.

Колумбія

Команда їздила на чемпіонати світу у 2014-му та 2018-му роках, і в Бразилії приємно здивувала виходом до чвертьфіналу, що стало національним рекордом. Та й на крайньому Копа Америка кавові стали третіми. А ось відбір на мундіаль у результаті завалили, програвши суперечку Перу в 1 очко та Еквадору в 3 і закінчивши лише 6-ми у зоні КОНКАКАФ. Безумовно, це провал, що викликав зміну наставника – у новому циклі працює Нестор Лоренцо. З ним начебто виходить не програвати і навіть перемогли Німеччину влітку, в товариському поєдинку. Але бентежить те, що у відборі колумбійці поки що показують прагматичний футбол і забили за пару матчів лише одного разу. Але головне, є результат: обіграли у вересні вдома 1:0 Венесуелу, після чого були 0:0 у Чилі.

Уругвай

Збірна все-таки, змінивши нарешті вічного наставника, Табареса, поїхала торік на який вже мундіаль. Але в Катарі вдалося виграти тільки у Гани, за нічиєї з Південною Кореєю та поразки Португалії. У результаті в плей-оф латиноамериканці не пробилися, що викликало чергову тренерську ротацію. Вийшло заманити себе на роботу Марсело Б'єлсу. І один з найбільш ексцентричних, хоч і безумовно талановитих тренерів континенту начебто добре починав, з великої кількості перемог у контрольних матчах, що перетекли в 1:0 у стартовому турі відбору вдома з Чилі. Але через кілька днів, відкривши рахунок в Еквадорі, чарруа пропустили двічі у відповідь і безвільно програли.

Статистика особистих зустрічей

Колумбія вже тричі не може забити Уругваю. Але якщо на початку нового відбору було 3:0 на користь Луїса Суареса та компанії, то потім двічі суперники обходилися без голів.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом кавових, що грають удома. Але прохіднішим виглядає варіант зі ставкою на те, що тут буде тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,77).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 15:12 5
У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.