Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Румунія
| Оновлено 11 жовтня 2023, 00:11
3631
1

Екс-гравець Шахтаря порушив правила руху і залишився без водійських прав

Чипріан Маріка був зупинений дорожньою поліцією Бухареста

| Оновлено 11 жовтня 2023, 00:11
3631
1
Екс-гравець Шахтаря порушив правила руху і залишився без водійських прав
PlaySport.ro. Чіпріан Маріка

38-річний екс-футболіст «Шахтаря» Чіпріан Маріка, співвласник команди «Фарул», чинного чемпіона Румунії, залишився без водійських прав. Це сталося вранці, в неділю, 10 жовтня, після інциденту в північному районі Бухареста.

Колишній гравець збірної Румунії пояснив, що насправді сталося. Маріка був роздратований тим фактом, що преса дуже швидко дізналася про інцидент, і сказав, що румунська поліція повинна мати на порядку денному інші, важливіші питання.

Маріка заявив: «Вони також влаштували мені тест на алкоголь, щоб перевірити, чи не зможуть вони похвалитися чимось більшим»

Чіпріан Маріка: «Неймовірно, неймовірно. Які новини, яке безглуздя. Так, я не хотів сперечатися з румунською поліцією через розбіжності, а саме що вони заберуть права і проведуть алкотест. Я був з дітьми, це неділя, я їхав із церкви. Справді, коли я проїжджав, було жовте світло, але вам не можна їхати, на жовте треба бути обережним. Але їхати на жовтий вам не дозволено. Я не вступав із ними в полеміку.

Вони також влаштували мені тест на алкоголь, щоб подивитися, чи зможуть вони похвалитися чимось більшим. Я був з Іоанною та дітьми, але вони сказали мені, що я порушив правила. Люди показали, що вони можуть бути більшими католиками, ніж Папа Римський. Якщо вони так думали, я не хочу вступати в суперечки та конфлікти, наступного разу буду обережнішим.

Вони думали зараз навести нам приклади, я думаю, що ця історія перебільшена. Я теж дивився новини, мене асоціювали з Дануцем Лупу, який не знаю, чим він займався, але це завжди перебільшення. Але хвалитися такими речами, що ви штрафуєте своїх знайомих, мені здається таким несерйозним. Коли в країні багато наркотиків, і ніхто нічого не робить. Вони не вихваляються реальним уловом, справді важливими речами, але румунська поліція склала на мене протокол, бо я проїхав на червоне світло. Мені здається, це занадто».

Колишній скандальний румунський футболіст Дануц Лупу, якого згадав Марика, у 2005 році був зупинений в аеропорту Бухареста з 79 тисячами незадекларованих євро, захованими у коробках з-під взуття. Також того ж року його спіймали за кермом незареєстрованого автомобіля.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ruslan5050
На фоні хамаса і бамбаса - це топ новина...👍