Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 жовтня 2023, 21:54
20652
19

Олександр АЛІЄВ: «Ці гравці принизили і Динамо, і його президента Суркіса»

Екс-футболіст «Динамо» прокоментував скандал довкола молодих гравців

| Оновлено 10 жовтня 2023, 21:54
20652
19
Олександр АЛІЄВ: «Ці гравці принизили і Динамо, і його президента Суркіса»
С-Е

Екс-гравець «Динамо» Олександр Алієв прокоментував скандал у інфопросторі, який стався через те, що три гравці «Динамо» U-19 (Дмитро Кремчанін, Кирило Осипенко та Владислав Герич) відвідали караоке-бар вночі, під час комендантської години:

«Я цього категорично не підтримую – що молодь відпочиває та веселиться під час війни, та ще й у нічних клубах. Я розумію, що можна випити і посидіти, якщо наступного дня вихідний, але зробіть це у квартирі чи ресторані.

Я зараз повернувся з фронту і бачу, як пацани сидять у підвалах та окопах. Вони захищають честь своєї країни. Молодь, яка ходить і веселиться у цей час, має згадати, що у нас триває війна. Так, розслаблятися треба, ми не роботи, але робити це потрібно з розумом, не у всіх на очах і не порушуючи комендантську годину.

Якого покарання заслуговують гравці? Я б їх відправив на фронт, хай подивляться, в яких умовах перебувають наші військовослужбовці. Те саме стосується депутатів. Нехай на фронті спробують «боротися» з call-центрами. Наші військові – це справжні мужики, які у непростих умовах воюють та переживають за нашу країну та українців.

Знаючи Ігоря Михайловича Суркіса, я впевнений, він уже ухвалив правильне рішення. Він чудово знає, коли та де знаходяться його футболісти. Вони принизили і президента, і Динамо. Думаю, Михалич покарає цих гравців.

А якщо мені вдасться їх побачити, то я поясню їм, що таке війна, можу і відео показати. Це буде всім урок. Я вважаю, що усіх чортів, які були у караоке-барі, не лише футболістів, треба відправити на війну, щоб вони не раділи та не веселились. Вони, мабуть, думають, що у Києві війна закінчилася. Ні, вона йде по всій країні!»

Оцініть матеріал
(119)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Лютый Кандибобер
ну кто б говорил))) или забыл уже свою молодость шальную?
Remark
Якщо вони звідти не виходили з 24 до 5 ранку і приміщення звукоізольоване, то окрім морального акценту що вони порушили?
Просто Алієв каже про співи молодих хлопців, але він сам в їх роки бухав по всім елітним ганделикам столиці. А наразі, рахує себе військовим, що далі окружної не виєзжає. І до речі, він ще дивується чому йому приходять повістки, бо він боєць! 
Саша Денисов
А от тут Алієв не правий... Останнім часом він говорить дуже правильні речі, але... "давайте всіх чортів з караоке-бару на війну ". Чому ж тоді Мілевського туди не відправляєш? 
Nikolay Uvarov
А не кажется, что Алиев начал всех критиковать? 
zelc006
Газманова співали мажараті гейбалісти...
Gargantua
- эх сынки, ну кто ж так бухает то? (с)
Vitason
Ну ,Алієв ,якщо правді в очі дивитися,м'яко кажучи з дисципліною був далеко не зразковим ,це зараз він хочеться думати виправиться і наче б то виправляється
Бензар Євген
Знаєте так часто та густо буває що людина іншої віри та крові рідніше стає за своїх рідних якщо ті виявляються зрадниками. Олександру неймовірний респект!
Бензар Євген
Олександр стає совістю українського футболу потрохи! Радий за нього та його просвітління!
FunnyCat_____
Понять Алиева можно, как и любого военного который думает почему пока он там, тут пацанчики себе по клубам чилят.
И будь футболисты чуть по умнее, или будь рядом с ними кто по умнее, они бы уже давно записали извинения и скинувшись купили бы тачку на фронт, в подразделение того же Алиева  исчерпав данный вопрос. Но не всем дано быть Шовковским
С другой же стороны, зная что такое Бохо( и думаю много киевлян знает) и кто там тусит, три школотуна из ДК двоих из которых кроме мамы с папой и пары десятков друзей знают только самые преданные поклонники  - явно не самые одиозные и медийно-популярные  личности которых можно там застать.
Просто УП - это верные члены команды одного известного мореплавателя и будущего капитана, потому и упор делается не на то что клуб работает ночью и кто там тусил,  а на то что там были игроки ДК, такие популярные что даже пришлось сначала уточнять что один из них шурин Попова !
west-ukr5555
Ви тільки гляньте на цього п***дабола. Скоро ще кент вийде з лікарні і почне розповідати, що за вживання алкоголю потрібно суворо карати.
turist86
Чия б корова мукала про порушення режиму