Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 жовтня 2023, 02:20
2051
4

Минай вибачився за проступок свого гравця Голуба

Клуб із Закарпаття відреагував на коментар нападника

| Оновлено 11 жовтня 2023, 02:20
2051
4
Минай вибачився за проступок свого гравця Голуба
ФК Минай. Данило Голуб

Футбольний клуб «Минай» вибачився за коментар нападника своєї команди Данила Голуба під дописом про те, що кілька гравців київського «Динамо» U-19 (Дмитро Кремчанін, Кирило Осипенко та Владислав Герич) у розпал комендантської години були присутні в одному з нічних клубів столиці.

20-річний гравець «Миная» поставив схвальний лайк посту форварда команди «Гірник-Спорт» Артема Нижника, який дозволив собі дикий коментар на адресу журналістів, які оприлюднили цю інформацію.

«Футбольний клуб «Минай» перепрошує у всіх українців за дії свого гравця Данила Голуба. Це також наша відповідальність, ми усвідомлюємо, що маємо слідкувати за діями своїх підлеглих не тільки на полі, а й за його межами та пояснювати футболістам навіть такі прості істини. Керівництво провело бесіду з Данилом. Він визнав помилку та шкодує про свою реакцію на коментар», – йде мова у релізі «Миная»

«Прошу вибачення за свій «лайк» до коментаря. Мені прикро, що я завдав шкоди іміджу клуба та доєднався до образи у бік журналістів. Я поважаю роботу представників ЗМІ та поважаю закон. Завжди дотримуюсь його. Звичайно, я не підтримую порушення комендантської години. Особливо, коли мова йде про правила поведінки під час воєнного стану. Мої дії – це результат того, що я не надав належної уваги інциденту. Дійсно не вірно відреагував на коментар колеги. Щиро шкодую та запевняю, що ситуація не повториться», – наводяться слова Данила Голуба.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Капец.   Ещё за лайки надо отчитываться?    У нас же свободомыслие!    Вон 
две тёлки (Федина и Маруся)  самого президента оскорбили в сети и до
сих пор не извинились.
Serhii P.
Голуб насрав)
Gargantua
ну хоть не выпороли