Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 10 жовтня 2023, 18:40
1942
2

Джуд БЕЛЛІНГЕМ: «Ми в збірній Англії більше не боїмося говорити про це»

Хавбек – про плани родоначальників футболу

| Оновлено 10 жовтня 2023, 18:40
1942
2
Джуд БЕЛЛІНГЕМ: «Ми в збірній Англії більше не боїмося говорити про це»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джуд Беллінгем

Півзахисник збірної Англії Джуд Беллінгем поміркував про довгострокові цілі у складі національної команди.

20-річний гравець зізнався, що має намір зробити все задля того, щоб родоначальники футболу в найближчій перспективі стали володарями престижного трофею.

«Моя мета на найближчі 12 місяців у збірній Англії буде такою ж, як і протягом наступних 10-15 років: спробувати виграти великі турніри.

Думаю, ми не можемо ховатися від цих слів. Ми були близькі на кількох останніх турнірах. Озираючись назад, тепер ми говоримо: «Ах так, було приємно, але тепер потрібно дивитися на речі реалістичніше...» Я не бачу в цьому сенсу. Потрібно використовувати досвід, отриманий на попередніх турнірах, щоб рухатися далі і привезти додому трофеї.

Це спільна мета, до якої ми прагнемо, і ми більше не боїмося говорити про це. В останні кілька років ми намагалися приховувати це очікування, щоб невдача не виглядала провалом. Ми повинні бути готові сказати це, щоб досягти цього.

Якщо подивитися на прогрес, якого ми досягли на останніх кількох турнірах, важливо, щоб у нас був такий менталітет, і ми дійсно вірили, що можемо виграти турнір. Звичайно, в якій би грі ми не брали участь, ми скромні і не відірвані від землі.

Безумовно повинна бути віра в те, що ми можемо вигравати трофеї, тому що це те, для чого ми тут. Зараз це стандарт нашої команди. У скромному сенсі, звичайно», – заявив Джуд Беллінгем.

Збірна Англії є суперником збірної України у відбірковій групі Євро-2024. Вона в таблиці посідає 1-е місце з 13 очками після 5 матчів. За нею йдуть команди Італії, України та Північної Македонії, у яких по 7 пунктів.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
luceorius
 Він зможе все: ЛЧ, ЧЄ, ЧС, ЗМ. Його юначий максималізм вже зараз супроводжує неабияка футбольна зрілість та майстерність. Хай щастить!
alex55
удачи тебе и саутгейту.