Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 10 жовтня 2023, 20:23
1214
6

Відомі стадіони майбутнього Євро-2028

Турнір приймуть Велика Британія та Ірландія

| Оновлено 10 жовтня 2023, 20:23
1214
6
Відомі стадіони майбутнього Євро-2028
УЄФА

Виконком Європейського футбольного союзу, як відомо, оголосив, що фінальна частина чемпіонату Європи 2028 року відбудеться у Великій Британії (Англія, Шотландія, Уельс, Північна Ірландія) та Ірландії.

Проведення фінального матчу турніру заплановано на лондонському стадіоні «Вемблі».

Також, як повідомляє УЄФА, у заявці Великої Британії та Ірландії на проведення матчів Євро-2028 присутні Національний стадіон Уельсу в Кардіффі, стадіон «Тоттенгем Хотспур» у Лондоні, стадіон «Сіті оф Манчестер» у Манчестері (підлягає реконструкції), стадіон «Евертон» у Ліверпулі (новий стадіон), «Сент-Джеймс Парк» у Ньюкаслі, «Вілла Парк» у Бірмінгемі (підлягає реконструкції), «Гемпден Парк» у Глазго, «Дублін Арена» в Дубліні та «Кейсмент Парк» у Белфасті (новий стадіон).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
123455432
Для України насправді це один з найкращих варіантів. Так як у Великобританії дуже сильно підтримують Україну та українців. Головне тільки потрапити на це Євро)
GloryUkraine
В Дубліні немає стадіону з назвою "Дублін-Арена". Є "Авіва" та " "Кроук Парк". Але останній тільки для національних видів спорту.  
Выталкиватель парашутистов
Кто-то еще верит в то, что наша сборная попадет на финальные соревнования чемпионата Европы? Другим бы такой оптимизм и вера в будущее нашего футбола.