Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 10 жовтня 2023, 01:00
1653
0

Названо головного кандидата на коуча Наполі, якщо звільнять Руді Гарсію

Бос клубу Ауреліо Де Лаурентіс розраховує на італійця Антоніо Конте

| Оновлено 10 жовтня 2023, 01:00
1653
0
Названо головного кандидата на коуча Наполі, якщо звільнять Руді Гарсію
Getty Images/Global Images Ukraine. Антоніо Конте

Керівництво італійського клубу Наполі після домашньої поразки від Фіорентини (1:3) оцінює можливість відставки коуча Руді Гарсії.

У понеділок, 9 жовтня, відбулася зустріч між босом клубу Ауреліо Де Лаурентісом, менеджерами команди та головним тренером. Власники відкрито не висловлювали бажання припинити трудові відносини, але вже роздумують про можливі заміни.

Головним кандидатом у наставники неаполітанців є 54-річний італієць Антоніо Конте, це давня та нав'язлива ідея президента. Це єдиний претендент, заради якого Де Лаурентіс готовий піти на великі фінансові витрати.

Резервним варіантом є Ігор Тудор, 45-річний хорватський фахівець, який раніше тренував Удінезе, Хайдук, Верону та Марсель.

Президент клубу Ауреліо Де Лаурентіс стурбований виступами команди у Серії A, де «Наполі» йде поза зоною потрапляння до Ліги чемпіонів, що є важливою метою для клубу. Про це були роздуми, які президент висловив головному тренеру під час зустрічі, що відбулася у готелі Неаполя, наступного дня після поразки від фіалок.

Невтішна гра, втрата впевненості, проведення замін, очевидна відсутність розуміння між командою та тренером – все це призвело до дезорганізованої реакції деяких гравців, і ці аспекти докладно обговорювалися під час зустрічі у присутності спортивного директора. Тренерське крісло під Руді Гарсією всерйоз захиталося.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.