Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 жовтня 2023, 05:15
1453
2

ВІДЕО. Дощ та холод. Збірна України провела тренування на базі Спарти

Українська команда готується до матчів кваліфікації Євро-2024

| Оновлено 17 жовтня 2023, 05:15
1453
2
ВІДЕО. Дощ та холод. Збірна України провела тренування на базі Спарти
УАФ

Жовтневий холод зустрів збірну України 9 жовтня на вечірньому занятті, що відбулося на полі тренувального центру ФК «Спарта».

Вітер із дощем, температура не вище 15 градусів – такі умови точно не назвеш комфортними. Однак, як відомо, гра відбувається за будь-якої погоди, до того ж дощ – не сніг, та й температура плюсова, тож жодних нарікань на погодні умови від збірників чути не було.

На стадіон Страговськи прибули 23 гравці, у тому числі й ті, хто приєднався до збірної сьогодні, – Кривцов, Зінченко, Михайліченко та Піхальонок (Сваток та Різник прибудуть до табору національної команди завтра). Продовжує індивідуальний період реабілітації Денис Попов.

Після загальної пробіжки та розминки більшість збірників перейшли до основної частини тренування. Водночас деякі з гравців, які нещодавно мали інтенсивні матчі за клуби або тривалі переїзди – Олександр Зінченко, Сергій Кривцов, Ілля Забарний, Віталій Миколенко та Сергій Сидорчук, – обмежилися сьогодні біговою роботою.

Тим часом більшість команди під безпосереднім керівництвом головного тренера Сергія Реброва провела інтенсивне заняття, що включало в себе ігрові серії, тактичне тримання м’яча, станції з пасінгом та ударами.

Завтра, 10 жовтня, після вирівнювання функціональної форми виконавців, на команду чекатиме заняття в більшому чисельному складі.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
А у нас 5-10 хоча без дощу. То в кого холодно. 
Лютый Кандибобер
Интересно в израиле футболисты сейчас тоже будут в футбол играть, или в армию пойдут?