Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 жовтня 2023, 05:16
3565
0

ФОТО. Під зливою. Збірна України провела в Празі вечірнє заняття

Підопічні Сергія Реброва готуються до матчів із командами Північної Македонії та Мальти

| Оновлено 17 жовтня 2023, 05:16
3565
0
ФОТО. Під зливою. Збірна України провела в Празі вечірнє заняття
УАФ

Збірна України в рамках підготовки до чергових матчів відбору на Євро-2024 у понеділок, 9 жовтня, провела в Празі планове вечірнє заняття. Відбулося воно на тому самому полі тренувального центру ФК «Спарта», що й напередодні ввечері.

Українці тренувалися під акомпанемент вітру з дощем і за температури не вище 15-ти градусів.

На Страговський стадіон прибули 23 гравці, у тому числі й ті, хто приєднався до збірної сьогодні, – Кривцов, Зінченко, Михайліченко та Піхальонок (Сваток та Різник прибудуть до табору національної команди завтра). Продовжує індивідуальний період реабілітації Денис Попов.

Після загальної пробіжки та розминки більшість збірників перейшли до основної частини тренування. Водночас деякі з гравців, які нещодавно мали інтенсивні матчі за клуби або тривалі переїзди – Олександр Зінченко, Сергій Кривцов, Ілля Забарний, Віталій Миколенко та Сергій Сидорчук, – обмежилися сьогодні біговою роботою.

Тим часом більшість команди під безпосереднім керівництвом головного тренера Сергія Реброва провела інтенсивне заняття, що включало в себе ігрові серії, тактичне тримання м’яча, станції з пасінгом та ударами.

Завтра, у вівторок, 10 жовтня, після вирівнювання функціональної форми виконавців, на команду чекає заняття в більшому чисельному складі.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.