Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
2152
0

Лідери тернопільської Ниви близькі до повернення до складу

Перед грою з одноклубниками з Бузової у Тернополі розраховують отримати підкріплення

Лідери тернопільської Ниви близькі до повернення до складу
ФК Нива Тернопіль. Максим Демчук

Як стало відомо Sport.ua, центральний захисник Максим Демчук, який пропустив останні два матчі тернопільської «Ниви» через травму, має встигнути відновитися до домашньої гри наступного туру Першої ліги.

У нинішньому сезоні 24-річний Демчук провів 9 матчів у чемпіонаті і 2 – у Кубку України, відзначившись гольовою передачею в поєдинку з «Буковиною» (1:0).

Також найближчим часом до загальної групи «Ниви» повернеться атакувальний півзахисник Арсентій Дорошенко. «Ми на нього чекаємо, нам його дуже не вистачає», – зізнався нашому кореспонденту після гри з «Прикарпаттям» в.о. головного тренера тернопільської команди Олександр Стахів.

23-річний Дорошенко в 7 матчах поточного сезону Першої ліги зробив 1 гольову передачу. Також на його рахунку 2 поєдинки в Кубку України. Востаннє випускник академії «Дніпра» грав за «Ниву» 16 вересня у виїзному матчі з «Хустом» (0:2).

Після повернення до ладу Демчука і Дорошенка в тернопільському лазареті залишаться тільки півзахисник Богдан Козак (єдиний раз значився в матчевому протоколі ще в липні) і нападник Данило Вольський (двічі зіграв у серпні, а в п'ятницю з «Прикарпаттям» його не було вже і в заявці).

Після 11 турів Першої ліги «Нива» Тернопіль із 12 очками посідає 6-те місце в турнірній таблиці групи А. 14 жовтня жовто-зелені зіграють удома з «Нивою» з Бузової.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.