Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 жовтня 2023, 13:55
20002
26

Щогодини – у спортзалі. Мудрик проігнорував поради керівництва Челсі

Українець працює над собою з неймовірною запопадливістю

| Оновлено 09 жовтня 2023, 13:55
20002
26
Щогодини – у спортзалі. Мудрик проігнорував поради керівництва Челсі
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Український вінгер «Челсі» Михайло Мудрик проігнорував поради керівництва «Челсі» про те, що йому необхідно знизити інтенсивність тренувань у тренажерному залі.

Згідно з останніми даними, Мудрик продовжував посилено займатися у спортзалі, а неназваний футболіст «Челсі», характеризуючи поведінку українця, навіть зауважив наступне: «Він такий охочий до роботи, ніби перебуває у спортзалі щогодини».

Раніше в «Челсі» боялися, що Мудрик може перестаратися із силовими тренуваннями, що негативно позначиться на його фізичному стані. З цієї причини в клубі й рекомендували українцю знизити додаткові навантаження, обмежившись тими, що їх пропонує гравцям на тренуваннях штаб Маурісіо Почеттіно.

22-річний Михайло Мудрик у нинішньому сезоні АПЛ провів 7 матчів за «Челсі» (243 хвилини), у яких відзначився 1 забитим м'ячем.

Оцініть матеріал
(133)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
В взагалі що не кажіть, але треба цінувати Мудрика хоча б за той факт, що він сам себе зробив зіркою. Його постійно згадують в Інтернеті. Про нього пише британська преса. Його знають всі англійські футбольні журналісти та оглядачі і постійно про нього говорять.Мудрика знають фактично всі, хто слідкує за АПЛ далеко за межами Англії. Коли він забив гол, то весь футбольний твіттер постив меми на цю тему, хто вітаючи, хто стібаючи. І це все він сам себе зробив. Був ніхто ще три роки тому, бігав собі хлопчик десь в УПЛ. А тепер англійські газети пишуть про те, як він ходить у спортзал...
Мудрик та Зінченко це фактично єдині реальні світові зірки, яких зміг народити наш футбол за довгі роки. Після Шеви нікого довго і не було. Вже хоч за це Мудрик заслуговує повагу. Може ще навчиться забивати, то взагалі буде супер.
c_a_p2
Питання автору статті. Що таке запопадливість у спортзалі??? Там є завзяття (заповзятливість) ...
Читачі сміються
anacreon
Напашеться в спортзалі, а потім ходить пішки по полю, бо нема сил бігати 90 хвилин....
Їм реально треба заборонити оці спортзальні посиділки. В нього зовсім нема витривалості. Часто навіть в атаку не біжить, а просто спостерігає, як там все закінчиться. Фактично партнеру по атаці, який біжить в контратаку - не вистачає гравця, якому можна віддати пас чи який відтягне на себе захисника.
KOT
Готовиться уйти с футбола в бодибилдинг? 
Лютый Кандибобер
это он зря... главного тренера нужно слушать, чтобы в состав попадать
Віктор Коробка
Одним лінь навіть зарядку зробити, другі фанатично тягають залізо - кожен сам собі господар. По його стану не скажеш, що він перекачаний чи перевтомлений. Просто хлопцю подобається займатися у спортзалі. Це набагато краще, ніж по барах шльондатися, та ще й у комендантську годину, як це роблять деякі. 
kadaad
Так для украинских футболистов это норма - качаться в зале вместо оттачивания техники на футбольном поле. Вся наша футбольная школа до сих пор построена на заветах совдепии -бей-беги, а для этого нужна физуха.....
Умник
Как говорил великий Папанов "если человек идиот, то это надолго".
McLay
''Звєзда'' одним словом!😁 СпортUA приділяє зайву увагу посередньому бігуну, коли б мали більше приділяти уваги молодим українським футболістам. Чи може Міша замовляє статті про себе?!😁
Lion
Ну если у него в контракте это не прописано то ничего не нарушает...
Работодатель может сказать чтобы сек..ом не заниматься, и что не заниматься....
India Life
Для нього зовнішня форма більш важлива за зміст
Remark
Так він качок чи футболіст?
Tasha19
А клуб не може гравцю найняти особистого тренера з фіз підготовки, щоб контролювати його тренування і відновлення.