Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1440
7

Василь КОБІН: «Динамо не вистачає Ярмоленка»

Фахівець прокоментував гру киян

Василь КОБІН: «Динамо не вистачає Ярмоленка»
УПЛ

Екс-захисник збірної України Василь Кобін поділився своїми міркуваннями про гру київського «Динамо».

«Якщо Динамо хоче боротися за звання чемпіона, воно мусить вирішувати свої проблеми. Не можна сказати, що Сирота чи Попов – погані захисники. Один чемпіон світу, інший на молодіжному рівні добивався значних результатів. Тобто, кваліфікація цих захисників досить висока. Чому команда так багато пропускає, це вже питання до тренерського штабу. Десь потрібно більше попрацювати над командними діями в обороні.

Важко переоцінити роль Андрія Ярмоленка в команді. Він повернувся для того, щоб здобути чемпіонство. Про це відкрито говорив і він, і президент клубу. Дійсно, це втрата, тому що Ярмоленко – це індивідуально сильний гравець, який може взяти гру на себе, як це було, коли команда грала внічию. Його не вистачає».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Володимир
Это просто Динамо без Сидорчука .
Віктор Коробка
Динамо і без Ярмоленка забиває чимало. А от кого критично не хватає - це Забарного, Миколенка та переходу всієї команди з фази нападу в фазу оборони. Пресинг, а не повертання "додому" пішки гравців атаки і півзахисту - ось чого не хватає Динамо.
Xvalenok03
В кубке Украины он играл.
Результат известен.
Olex68
Если успех ДИНАМО в чемпионате страны зависит от Ярмолы , то успехов в Европе нам не видать . А что делать когда Ярмоленко закончит карьеру ? Переход в первую лигу ?  Первая сборная - 6 игроков + Ярмоленко , молодежная - 4 + 2 арендованных ЗАРЕЙ , U-19 аж 9 человек . А сколько сборников в ПОЛЕСЬЕ ? Бред какой то .