Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 жовтня 2023, 05:17
6166
0

ФОТО. Збірна України прибула до Праги і провела перше тренування

У вечірньому тренуванні взяли участь 12 виконавців

| Оновлено 17 жовтня 2023, 05:17
6166
0
ФОТО. Збірна України прибула до Праги і провела перше тренування
Павло Кубанов

Найбільша група членів української делегації національної збірної, у складі 22-х осіб, серед яких було п’ятеро київських динамівців, адміністративний та медичний штат, прибула до Праги з Києва.

В аеропорту збірники зустрілися з асистентом головного тренера Вісенте Гомесом, а також гірниками Миколою Матвієнком та Олександром Зубковим, а в готелі на хлопців уже чекали керманич збірної Сергій Ребров, один із його помічників Гліб Платов та Георгій Судаков, який вирушив до Праги одразу після переможного матчу «Шахтаря» з «Антверпеном» у Лізі чемпіонів. На обід із Лісабона під’їхали Анатолій Трубін та Рустам Худжамов, а за годину після обіду — Тарас Степаненко, Сергій Сидорчук та тренер Альберто Босх.

У вечірньому тренуванні, що відбулося на базі футбольного клубу «Спарта», узяли участь 12 виконавців: Георгій Бущан, Анатолій Трубін, Віталій Буяльський, Олександр Караваєв, Владислав Ванат, Микола Матвієнко, Георгій Судаков, Єгор Назарина, Юхим Конопля, Тарас Степаненко, Олександр Зубков та Сергій Сидорчук.

Денис Попов працює наразі в тренажерному залі, продовжуючи відновлення після м’язової травми стегна. Є надія, що оборонець встигне відновитися принаймні до одного із жовтневих матчів збірної.

Сьогодні під вечір до команди приєдналися Роман Яремчук, Руслан Маліновський, Віталій Миколенко та Назарій Русин. Уже після вечері до розташування синьо-жовтих прибудуть Артем Довбик, Михайло Мудрик та Ілля Забарний.

Завтра до Праги прилетять гравці, чиї клуби грали сьогодні, — Олександр Зінченко та Богдан Михайліченко, а також наш «американець» Сергій Кривцов, чий шлях із Північної Америки, як правило, потребує трохи часу. Останнім до гурту приєднається голкіпер Дмитро Різник, викликаний сьогодні на заміну травмованому Андрію Луніну: Дмитро прибуде до табору синьо-жовтих у вівторок.

Склад національної збірної України

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Анатолій Трубін («Бенфіка» Лісабон, Португалія), Дмитро Різник («Шахтар» Донецьк).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва — «Шахтар» Донецьк), Денис Попов, Олександр Караваєв (обидва — «Динамо» Київ), Олександр Сваток («Дніпро-1» Дніпро), Віталій Миколенко («Евертон» Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний («Борнмут», Англія), Сергій Кривцов («Інтер» Маямі, США), Богдан Михайліченко («Динамо» Загреб, Хорватія).

Півзахисники: Віталій Буяльський («Динамо» Київ), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі — «Шахтар» Донецьк), Олександр Піхальонок («Дніпро-1» Дніпро), Олександр Зінченко («Арсенал» Лондон, Англія), Михайло Мудрик («Челсі» Лондон, Англія), Сергій Сидорчук («Вестерло», Бельгія), Руслан Маліновський («Дженоа» Генуя, Італія).

Нападники: Роман Яремчук («Валенсія», Іспанія), Артем Довбик («Жирона», Іспанія), Владислав Ванат («Динамо» Київ), Назарій Русин («Сандерленд», Англія).

У резерві: Олександр Тимчик («Динамо» Київ).

Збірна України в межах відбору Євро-2024 зіграє проти Північної Македонії (14 жовтня) і Мальти (17 жовтня).

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ
Футбол | 01 травня 2024, 23:58 25
Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

В Іспанії оцінили гру Лунін проти Баварії в ЛЧ. За що дісталось українцю?
Футбол | 01 травня 2024, 07:42 7
В Іспанії оцінили гру Лунін проти Баварії в ЛЧ. За що дісталось українцю?

Лунін пропустив у матчі два голи

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.