Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 жовтня 2023, 01:27
1338
10

Гірше лише три команди. Динамо пропустило 13 голів у 7 матчах УПЛ

Потрібно щось робити з обороною

| Оновлено 21 жовтня 2023, 01:27
1338
10
Гірше лише три команди. Динамо пропустило 13 голів у 7 матчах УПЛ
ФК Динамо Київ

Після поразки від «Полісся» з рахунком 2:3 «Динамо» стало одним з аутсайдерів нинішнього чемпіонату України у плані пропущених голів.

Київській команді забили 13 м'ячів за сім матчів – гірша ситуація лише у «Миная» (18 голів), «Олександрії» (16 голів) та «Ворскли» (15 голів), проте всі вони зіграли більше матчів.

«Динамо» в останніх трьох турах пропускає мінімум по два м'ячі, а в сезоні УПЛ був лише один матч, коли команда Мірчі Луческу залишила поле без пропущених голів.

Влітку клуб шукав центрального захисника, але нікого підписати не зумів.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
Дід докерувався і добудувався до того, що в Динамо в даний момент взагалі немає ЖОДНОГО сильного захисника. ЖОДНОГО. Тимчик, Біловар, Сирота, Дячук - ці взагалі незрозуміло, що роблять в Динамо. Попов (чудові дані але низький інтелект все зводить нанівець), Дубінчак, Караваєв (він взагалі не захисник) в цілому непогані гравці, але не рівень амбіцій команди. Була надія на Боля, але схоже хлопець не витримав перехід у дорослий футбол. Такого слабкого захисту я за 36 років вболівання за Динамо не памʼятаю.
Моя особиста думка - поки Динамо керують недолугі гопники Суркіси діла не буде. Поки були гроші, ще щось вдавалось, а зараз взагалі нуль.
У Шахтаря з захистом те саме. Такі ж ніякі. Але хоч досвід є - тому трохи краще. Якщо вже Сватка (де там рівень збірної?) Ребров змушений кликати - це показник. В збірній два класних захисника - Забарний та Миколенко (але проблеми в клуби даються взнаки і у нього). Звідси і результати, і прольоти.
avk2307
Тут хлопці прогнозували і писали і нарешті (правда не те що вони писали) але трохи приблизилось. Так не 100% прогноз то програш, чи не так?
Я не проти прогнозистів, але факти наводьте , бо принаймні Zhyr писав що ДК найгірший на рівні з Минаєм ще в минулому турі до цих трьох голів і без інших результатів. А тут пишуть що гірше три команди. То хто правий?
Але згіден, захист -дно
FunnyCat_____
Суркис это главная проблема ДК, пока он у руля только чудо даст возможность для какого то развития или роста команды.
То несколько лет команда мучалась играя без нападающего, теперь же, из-за махрового жлобства руководства играет без защитников которые соответствуют уровню клуба и поставленным задачам 
Gargantua
из этих четырех центрбеков можно оставить только Попова, и то при условии никаких ночных клубов.
nick07
так, але при тому має найкращу різницю м"ячів))))
а щодо захисту то вже дано все обговорено, а оскільки нових захисників нема, то ситуація навряд чи покращиться
zhyr
коли я це в коментарях написав, мене тут какашками закидали))
Falko
Ага, а коли після Олександрії я написав, що за 3 роки Циган так і не спромігся вибудувати захист, камент дико замінусували. Гадаю, зараз ті дізлайкери дуже тішаться.