Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 09 жовтня 2023, 00:57
601
0

Атлетіко – Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 8 жовтня о 17:15 за Києвом

| Оновлено 09 жовтня 2023, 00:57
601
0
Атлетіко – Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

8 жовтня на «Метрополітано» пройде матч 9-го туру Прімери, в якому «Атлетіко» зустрінеться з «Реалом Сосьєдад». Старт поєдинку заплановано на 17:15 за київським часом.

Атлетіко

Команда загалом залишається у своїй ніші - навряд чи втрутиться в гонку за чемпіонський титул (який, щоправда, брали 2021-го року), але й не дозволить комусь посягнути на свою бронзу в Прімері. Так, трапляються образливі осічки (як упущена перемога над Лаціо у стартовому турі Ліги чемпіонів через гол у виконанні воротаря суперників!) і відверті невдачі - 0:3 з Валенсією сам Дієго Сімеоне назвав своєю найгіршою поразкою в Мадриді. Але, з іншого боку, і перемог вистачає, причому знакових: рекордні 7:0 із Райо Вальєкано, 3:1 у столичному дербі із Реалом. Непросто було з Кадісом, що раптом повів у 2 м'ячі. Але його обіграли 3:2. А потім повторили рахунок, і частково сюжет, із Феєнордом у Лізі Європи.

Реал Сосьєдад

Клуб останніми роками досяг кількох відчутних успіхів. Спочатку було взято перший за десятиліття трофей у вигляді Копи дель Рей. А минулого сезону нарешті увінчався успіхом багаторічний похід за 4-м місцем - допоміг провал Севільї, що до цього не раз викидала чуррі-урдін із квартету. Але, домігшись свого, чуррі-урдін якось здав позиції. У Лізі чемпіонів вони розпочали, упустивши вдома перевагу над Інтером через пізній гол Лаутаро Мартінеса. На цьому тижні в Зальцбурзі Ред Булл був обіграний гросмейстерськи, 2:0. На внутрішній арені втратили очки в першому поєдинку, приймаючи вдома Жирону і закінчивши 1:1. Потім були нічиї зі скромними Сельтою і Лас-Пальмасом, а одноклубникам з Мадрида взагалі програли. Щоправда, і перемагати почали – із Гранадою, Хетафе, Валенсією. А Атлетік у дербі взагалі розгромили 3:0.

Статистика особистих зустрічей

В обох попередніх розіграшах було по перемозі 2:1 Атлетіко та нічиїй.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують матрацникам. Але з урахуванням того, як яскраво проходять поєдинки матрацників, можна ставити на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 2,25).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.