Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 05 жовтня 2023, 11:44
735
0

КОНТАВЕЙТ: «Моє життя не закінчилося, коли я перестала грати в теніс»

27-річна екстенісистка впевнена, що буде успішною і в інших сферах

| Оновлено 05 жовтня 2023, 11:44
735
0
КОНТАВЕЙТ: «Моє життя не закінчилося, коли я перестала грати в теніс»
Getty Images/Global Images Ukraine

27-річна естонська екс-тенісистка Анетт Контавейт, яка цього року офіційно завершила кар'єру, стверджує, що її життя не закінчилося, коли вона припинила грати в теніс.

«Я з тих людей, які дуже довго думають, перш ніж прийняти якесь важливе рішення. Я знаю, що це було правильне рішення. Я на 100 % змирилася з цим. Звичайно, я могла б досягти ще багато чого, але я знаю, що коли я грала, я віддавала себе на 100%. Я робила все настільки добре, наскільки могла, тому я знаю, що це було правильне рішення для мене.

Багато чого з того, що було в тенісі, вже позаду. Але мене дуже лякає те, як я впораюся з усім тим, з чим мені ніколи не доводилося стикатися раніше: з домашньою рутиною, холодом і довгою зимою. Моє життя, звичайно, не закінчилося, коли я перестала грати в теніс. У житті є багато інших можливостей. Я думаю, що я досить працьовита і сподіваюся знайти щось нове і цікаве. І, можливо, люди дійсно ще почують про мене», – заявила Анетт.

27-річна Контавейт була другою ракеткою світу в одиночному розряді, але завершила кар'єру через дегенерацію поперекового диска в спині.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.