Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фехтування
| Оновлено 03 сiчня 2024, 15:17
1809
0

Харлан подарувала Залужному шаблю з бою проти росіянки Смирнової

Спортсменка зустрілася з головнокомандувачем ЗСУ

| Оновлено 03 сiчня 2024, 15:17
1809
0
Харлан подарувала Залужному шаблю з бою проти росіянки Смирнової
instagram. Залужний і Харлан

Українська шаблістка Ольга Харлан розповіла про те, що провела зустріч з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. Спортсменка подарувала Залужному шаблю, якою вона билася у скандальному матчі проти росіянки Анни Смирнової.

Крім того, маска Харлан пішла на благодійність та допомогу для 47 бригади ЗСУ.

– Це була несподівана зустріч, якої я не очікувала, але в якийсь момент я думаю, що було б дуже круто його побачити. Це така сила. І так вийшло. Я йому презентувала шаблю, якою я фехтувала в цьому бою. Шаблю я презентувала Залужному, а маску на потреби нашим бійцям 47 бригади. Тому в мене зараз нічого нема. Зараз в мене повинно бути нове екіпірування. Але це дуже такі класні моменти. З Валерієм Федоровичем, звісно, була дуже така класна зустріч. Ми розмовляли про фехтування, як не дивно. Валерій Федорович мене питав, що таке фехтування, як можна прийти, що треба зробити, як дитину захопити цим видом спорту?

– Показали йому кілька рухів?

Ні, я сиділа отак от, потім в один момент я просто так розслабилась. Боже, це було якось круто і дуже так душевно. В нас була дуже класна розмова. Я прийшла, він мені презентував прапори, якісь сувеніри. Я так сиджу, думаю: «нічого собі». При мені він підписав цей прапор і віддав. Тому один буде їздити зі мною на змагання на всі, всі будуть дивитися, бо це великий прапор. Там Залужний, сердечко, воно як талісман буде нашої команди. І звісно, другий для наших хлопців, — сказала Харлан.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.