Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 05 жовтня 2023, 02:48
1334
0

Михайло ДЯЧУК-СТАВИЦЬКИЙ: «Рух повинен був перемагати Сараєво»

Тренер львівської команди U-19 – про гру у Юнацькій лізі УЄФА

| Оновлено 05 жовтня 2023, 02:48
1334
0
Михайло ДЯЧУК-СТАВИЦЬКИЙ: «Рух повинен був перемагати Сараєво»
ФК Рух Львів. Михайло Дячук-Ставицький

Головний тренер команди «Рух» U-19 зі Львова Михайло Дячук-Ставицький поділився враженнями від першого матчу підопічних проти «Сараєво» (1:1) у Юнацькій лізі УЄФА.

– В першу чергу хочу подякувати хлопцям, адже вони старались і хотіли виграти цей матч. Для цього були всі можливості, бо команда створила багато моментів: гравці двічі влучали у стійку, були небезпечні виходи Панченка, удар Музичука. Я думаю, ми повинні були перемагати у цьому матчі і в мене немає жодних претензій щодо ставлення гравців до гри. Вони повністю виклались на полі, а тепер потрібно їхати в Сараєво і здобувати результат там.

Ми переважали суперника за грою і більше створили у цьому поєдинку. «Сараєво» забило після довгої передачі, коли нападник поборовся та виграв єдиноборство, а ми програли підбирання, тоді як їхній гравець пробив по воротах і йому вдалось забити. У нас були на початку гри моменти, які потрібно було реалізувати, тоді б ми без проблем перемогли б цього суперника. Але пропущений гол тиснув на хлопців, особливо на дебютантів, які вперше вийшли в основному складі, ще й у єврокубках.

Нічого страшного не сталось. Ми розберемо гру і внесемо корективи до матчу-відповіді. «Рух» їхатиме у Сараєво тільки заради перемоги, адже ми можемо пройти цю команду. Звісно, що відсутність Кітели, нашого капітана, це величезна втрата. Але у нас є ким замінити нашого лідера і це не буде проблемою. Він старався на полі, заводив команду і десь ці емоції переросли у ці картки, хоча отримав він їх справедливо, втім, вони були непотрібні.

«Сараєво» продемонструвало ту ж саму гру, яку ми бачили під час підготовки до цього суперника. Вони грають просто – воротар віддає довгі передачі на високого центрального нападника, який намагається зачепитись за м’яч, а решта футболістів були на підбиранні. «Рух» був готовий до цього, адже на тренуваннях ми відпрацьовували ці ігрові моменти. Тепер лиш треба попрацювати ще краще і зробити правильні висновки. Загалом я задоволений грою, але не результатом – потрібно реалізовувати створені моменти. Треба більше спокою під час завершення атак і було помітно, що хлопці дещо переживали, – розповів Михайло Дячук-Ставицький.

Нагадаємо, гру у відповідь «Рух» та «Сараєво» проведуть 25 жовтня.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 06 травня 2024, 06:00 2
Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Одна з найвідоміших тенісних пар розлучилася
Теніс | 05 травня 2024, 16:51 2
Одна з найвідоміших тенісних пар розлучилася

Стефанос Циципас і Паула Бадоса більше не разом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.