Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1189
0

Марсель – Брайтон. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 5 жовтня о 19:45 за Києвом

Марсель – Брайтон. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

5 жовтня на «Велодром» пройде матч 2-го туру Ліги Європи, в якому «Марсель» зустрінеться з «Брайтоном». Старт поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Марсель

Команда вже встигла змінити наставника. За досить непоганого результату минулого сезону (знову фінішували на 3-му місці в Лізі 1) влітку попрощалися з молодим наставником Ігором Тудором. Його змінив Марселіно Гарсія Тораль – і провалився. Іспанець програв із новими підопічними у кваліфікації Ліги чемпіонів Панатінаїкосу, у Лізі Європи розпочали з 3:3 в Амстердамі з іншим кризовим історичним грандом, Аяксом. А на внутрішній арені після 7 очок у перших 3-х турах провансальці взяли лише нічию з Тулузою та Нантом. А 0:4 із ПСЖ стали вироком для цього наставника, який і раніше встиг серйозно дратувати вболівальників. Але наступний крок президента, Пабло Лонгорія, вийшов не менш спірним: під час розмов про Гальтьє запросили Гаттузо! Дженнаро зараз розпочне у єврокубку зі звітного поєдинку. У Франції він дебютував із 2:3 на полі Монако, хоча саме його підопічні двічі вели у рахунку.

Брайтон

Клуб сам рік тому змінював тренера. Точніше, змушений був призначати нового, оскільки Грема Поттера переманив Челсі. Це відкрило крок до виходу на наступний, вищий рівень. Де Дзербі, мабуть, навіть перевершив будь-які очікування, відразу піднявши нових підопічних у зону єврокубків, на 6-е місце. Зараз Альбіон на внутрішній арені виглядає цілком бадьоро, по суті, на рівні 2022/2023. Але при цьому дебют у Лізі Європи обернувся для англійців невдачею: вони на своєму полі примудрилися програти 2:3 грецькому АЕКу, незважаючи на дубль Жоау Педру з пенальті. І як тут не згадати, що Роберто і з донецьким Шахтарем провалювався, але в Лізі чемпіонів поступився там навіть Шерифу. А тут ще поразка у Кубку Ліги нинішньому Челсі та 1:6 в АПЛ із Ньюкаслом.

Статистика особистих зустрічей

Це лише другий матч для чайок у єврокубках і не дивно, що вони вперше приїдуть до Марселя.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу гостям. Їм потрібно реабілітуватися перед уболівальниками, як, зрештою, і господарям – рекомендуємо ставити на тотал більше 2,5 (коефіцієнт – 1,68).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.