Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 жовтня 2023, 22:33
1068
0

Єгор НАЗАРИНА: «З того часу, як я там грав, Антверпен змінився на 95%»

Півзахисник «Шахтаря» взяв участь у прес-конференції перед матчем ЛЧ

| Оновлено 03 жовтня 2023, 22:33
1068
0
Єгор НАЗАРИНА: «З того часу, як я там грав, Антверпен змінився на 95%»
ФК Шахтар Донецьк. Єгор Назаріна

Півзахисник «Шахтаря» Єгор Назарина взяв участь у прес-конференції перед матчем 2-го туру Ліги чемпіонів з «Антверпеном», який відбудеться у Бельгії 4 жовтня о 19:45.

– Єгоре, особисто ти досить непогано знаєш «Антверпен». Що можеш сказати про суперника, які його сильні сторони? Можливо, навіть когось персонально відзначиш у складі цієї команди?

– Від часу, як я був у команді, вона змінилася, я би сказав, на 95 відсотків. Тому з теперішніх гравців команди я нікого не знаю, і тренера, звісно, теж не знаю. Усе, що я можу сказати, – це те, що ми дивилися та аналізували цього суперника. На нас очікує непроста і дуже важлива для нас гра.

– Як ситуація війни в Україні впливає на вас психологічно та морально? І як, незважаючи на все, вам вдається підтримувати свій професійний рівень та бути на висоті?

– Так, ситуація дійсно непроста – ми живемо у воюючій країні, граємо у футбол. Однак ми є професійними футболістами, тому захищаємо честь нашої країни на міжнародному рівні й дякуємо нашим Збройним силам за те, що маємо таку можливість. Ще раз скажу: це непросто, але ми зробимо все можливе, аби гідно представити нашу країну на європейській арені.

– Чи можна розглядати «Антверпен» як суперника, з яким «Шахтар» конкуруватиме за третє місце в групі? Як ви оцінюєте силу цієї команди?

– А чому за третє місце в групі? Ми зіграли тільки одну гру з «Порту», у нас буде ще п’ять матчів. Тому вся боротьба в групі попереду.

– Як особисто для себе оцінюєш вересень? Адже у тебе був дебют у Лізі чемпіонів і за збірну України, і це виглядає як хороший відрізок.

– Так, був позитив: дебют за збірну, дебют у Лізі чемпіонів. Але було й чимало моментів негативних: це деякі результати, які хотілося би бачити кращими. Тому було багато позитиву, але був і негатив, який ми намагатимемося виправити.

– Як можеш порівняти склад «Шахтаря» до війни і теперішній? Що змінилося?

– Я не можу порівнювати склади, тому що мене не було в команді до війни. Але, як це видно навіть зі сторони, то команда стала молодшою, більше українських гравців. Це позитив для нашої країни.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.