Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 жовтня 2023, 01:49
569
0

Артур ВЕРМЕРЕН: «У матчі проти Шахтаря чекаю на більший простір»

Юний геній «Антверпена» вірить у свою команду

| Оновлено 04 жовтня 2023, 01:49
569
0
Артур ВЕРМЕРЕН: «У матчі проти Шахтаря чекаю на більший простір»
Getty Images/Global Images Ukraine. Артур Вермерен

Центральний півзахисник «Антверпена» Артур Вермерен напередодні матчу з «Шахтарем» розповів про очікування від майбутнього поєдинку другого туру групової стадії Ліги чемпіонів.

«В останніх матчах справді було складно. Але проти «Шахтаря» я чекаю на більший простір. Ми всією командою також зібралися разом та обговорили, як можемо створити ще більше можливостей. А результативність також залежить від упевненості, тому ми намагаємося далі дарувати її один одному».

«Я думаю, щодо віку гравців у футболі іноді буває надто багато дискусій. На полі всі однакові. Незалежно від того, 18 вам чи 38. Може, я і молодий (Вермерену 18 років – прим. ред.), але на полі нічим не відрізняюся від решти».

«У таких змаганнях, як Ліга чемпіонів, можна багато чого навчитися. Усі могли бачити, як швидко все йшло у нашому матчі проти «Барселони» (0:5), і як швидко можна було забити гол лише за кілька передач. Звичайно, всі хочуть перемагати, але від цього ви вчитеся більшому. У моєму випадку, особливо від Френкі де Йонга, який грає на моїй позиції і є найкращим за швидкістю дій. Коли бачиш, як він грає, зауважуєш, що на цьому рівні справи йдуть трохи швидше», - сказав Вермерен.

Головний тренер «Антверпена» Марк ван Боммель на цій же прес-конференції заявив, що не розуміє, якої гри очікувати від «Шахтаря».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.