Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 жовтня 2023, 21:31
4161
4

Олег ГОЛОДЮК: Це просто ганьба. Соромно за наш суддівський корпус»

Тренер «Металіста 1925» розповів про враження після гри з «Дніпром-1»

| Оновлено 02 жовтня 2023, 21:31
4161
4
Олег ГОЛОДЮК: Це просто ганьба. Соромно за наш суддівський корпус»
ФК Металіст 1925. Олег Голодюк

Тренер «Металіста 1925» Олег Голодюк на післяматчевій прес-конференції після гри проти «Дніпра-1» (0:1) розповів про гордість за команду, реалізацію моментів та висловив свою думку щодо роботи системи VAR:

– Ми похвалили хлопців у роздягальні за сьогоднішню гру. Ми горді за них сьогодні, так як вони грали. Я думаю, що гра нам вдавалася. Плани, який ми ставили до гри, працював. Все зіпсував один дальній удар. Це також треба відзначити майстерність гравця команди-суперника.

Єдине, що не сподобалося – це реалізація моментів, адже їх у нас було достатньо. Дуже шкода, що ми їх не реалізували. За команду ми горді. Тільки соромно за наш суддівський корпус. Це просто ганьба, що таке відбувається в футболі. Я не знаю, що ще потрібно людям, на кожній грі є VAR і не ставити такі пенальті – для мене це незрозуміло. Можливо, у вас інша думка. Я не знаю.

– Враховуючи той склад, який ви виставляли на матч Кубка України, ви більше робили ставку на цей матч?

– Ми просто забагато сил витратили в попередньому турі з Колосом, і видно було по хлопцях, що вони вже піднаїлися. Якби ми всю обойму кинули й на Кубок України, хвилювалися, що, можливо, будуть травми, і вирішили трошки поберегти хлопців.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Алтухов
Когда на поле или на ВАР Иванов, Пасхал, Бакатин, Козик или еще кто из продажных судей, всегда жди подобного. Воровство в стране давно перешло в футбол.
veteran1948
Зачем такой футбол. Судьи VAR и главный если бы это в другой стране было отстранены от судейства пожизненно  а у нас все денги а не по правилам решается. Когда же будет этот срач прекращен а потом в еврокубках нет ни одного судьи продажных с Украины. И липовый днепр тянули за бабки в прошлом чемпионате. Результат вылет  из всех турниров. Позор этому хамству и нет никого что бы этот позор прекратился. 
naverland
Игра рукой, пеналь чистый. Позор судье. Даже сам игрок удивился в конце. Хахахах
14sergey1953
Когда то Шахтер играл с Кривбасом, так там Срна сыграл как вратарь, двумя руками отбил мяч, который летел в ворота Шахтера, пенальти не дали, а тут такое...