Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 02 жовтня 2023, 18:43
7494
0

У чоловічому відборі на Олімпіаду-2024 з волейболу зіграно два тури

Не втратили жодного очка лише чотири збірні з 24

| Оновлено 02 жовтня 2023, 18:43
7494
0
У чоловічому відборі на Олімпіаду-2024 з волейболу зіграно два тури
volleyballworld.com

У кваліфікаційних олімпійських волейбольних турнірах серед чоловіків у понеділок вихідний день. А завершував другий тур сьогодні вночі у бразильському Ріо-де-Жанейро матч, в якому збірна України впевнено перемогла Іран з рахунком 3:0.

Загалом у групі А, де виступають ці дві команди, максимальну кількість очок набрали збірні Італії та Німеччини. Вони здобули по дві перемоги. Стільки ж вікторій і в Бразилії, але в другому турі одні з головних фаворитів групи несподівано насилу в п'яти партіях здолали Чехію. Причому результат тай-брейку 16:14. Програли у своєму другому матчі кубинські волейболісти, які дуже чудово виглядали в поєдинку з Україною. А от Німеччина, схоже, серйозно націлилася на одну з путівок до Парижу. Але головні матчі для німецької команди ще попереду і найближчий із них вже у 3-му турі з Бразилією.

Після двох турів становище команд у групі А таке:

У групі В (команди грають у японській столиці Токіо) також дві збірні набрали по 6 очок. Це Словенія та США. Вони, до речі, ще не програли жодній партії. По одній перемозі та по одній поразці у Сербії, Японії, Туреччини та Єгипту. Привертають увагу результати господарів турніру. Японські волейболісти, яких до старту відбіркових матчів називали серед фаворитів, поки явно недобирають очок. У стартовій грі вони насилу здолали Фінляндію 3:2, а в другому турі програли Єгипту 2:3. А далі вже у них підуть поєдинки з найголовнішими суперниками.

Становище команд у групі В:

А ось у групі С (тут матчі проходять у китайському місті Сіань), жодній із команд не вдалося уникнути втрат. Нещодавні чемпіони Європи польські волейболісти у стартовій грі лише у п'ятому сеті зломили опір Бельгії, натомість у другому матчі обіграли Болгарію 3:0. Також 5 очок в активі волейболістів Канади, які перемогли Нідерланди 3:2 та Аргентину 3:1. Щодо господарі майданчика, то збірна Китаю явно провалила старт цього турніру, по черзі програвши Болгарії 0:3 і Бельгії 1:3.

Становище команд у групі С:

У вівторок, 3 жовтня, у всіх трьох групах пройдуть матчі 3-го туру. Збірна України зіграє з Італією. Початок гри о 23.00 за київським часом.

КАЛЕНДАР І РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ ЧОЛОВІЧОГО ВІДБОРУ НА ОЛІМПІАДУ З ВОЛЕЙБОЛУ

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ф'юрі звинуватив свою команду в поразці від Усика
Бокс | 20 травня 2024, 07:29 10
Ф'юрі звинуватив свою команду в поразці від Усика

Наприкінці бою Тайсону говорили, що він веде в рахунку

Тоні Беллью жорстко відреагував на позбавлення Усика чемпіонського поясу
Бокс | 20 травня 2024, 15:07 5
Тоні Беллью жорстко відреагував на позбавлення Усика чемпіонського поясу

Колишній суперник українця розкритикував це рішення

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.