Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 жовтня 2023, 03:05
1973
0

Ньюкасл – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 4 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 05 жовтня 2023, 03:05
1973
0
Ньюкасл – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Кіліан Мбаппе

4 жовтня на «Сент-Джеймс Парк» пройде матч 2-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Ньюкасл» зустрінеться з «ПСЖ». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Ньюкасл

Команда отримав нового власника, а потім і нового наставника, Едді Хау, позаминулого сезону - і це відразу позитивно позначилося на проекті. А потім, у розіграші 2022/2023, чорно-білі змогли відразу вибратися до квартету лідерів та так і провели там повний цикл в АПЛ. Таким чином, вже цієї весни вдалося повернутися до Ліги чемпіонів - пауза розтягнулася на пару десятиліть. Зараз англійці, які, до речі, нестабільні на внутрішній арені (чергуються перемоги, причому великі, з поразками), багато уваги приділяють саме єврокубку. Вони розпочинали з виїзного поєдинку, у Мілані проти однойменного суперника. І змогли реалізувати свій прагматичний план, так і закінчивши на 0:0. Як збудує тактику тренерський штаб проти французького гранда?

ПСЖ

Клуб, таке враження, просто не звертає особливої уваги на те, що відбувається на внутрішній арені. Луїс Енріке прийшов на тренерську посаду тільки цього літа. Але мало того, що офіційним дебютом була тільки нічия з Лор'яном, так ще й відразу після цього пішли 1:1 на поле Тулузи, а в середині вересня поступилися Ніцці. Але, здається, парижани елементарно розуміють, що все одно в результаті вийде за рахунок класу взяти перше місце в Лізі 1, в черговий раз, і настрою з мотивацією там недостатньо. Зовсім інакше себе гранд виявив у Лізі чемпіонів, в 1-му турі в домашньому поєдинку оформивши впевнені, гросмейстерські 2:0 з потенційним конкурентом, дортмундською Боруссією.

Статистика особистих зустрічей

Ньюкасл щось себою являв якраз під час спаду парижан. Тож не дивно, що ці команди вперше зіграють між собою.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що у чорно-білих, що грають на своєму полі, все ж таки більше шансів на успіх. Але в будь-якому випадку пара не виглядає схильною до яскравого футболу – тут чекаємо тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,84).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.