Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 жовтня 2023, 00:39
3595
2

Наполі – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 04 жовтня 2023, 00:39
3595
2
Наполі – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

3 жовтня на «Стадіо Дієго Армандо Марадона» (Сан-Паоло) пройде матч 2-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Наполі» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Наполі

Клуб розпочав новий сезон у статусі володаря скудетто. До чемпіонського титулу йшли дуже довго, але прорвалися на перше місце несподівано, після оновлення складу. Рік тому в італійському футболі з'явився, серед інших, і Хвіча, і грузин починав яскраво, як і всі його партнери. Партенопеї так і виявилися недосяжними для всіх у Кальчо, та й у Лізі чемпіонів вдалося вийти у плей-оф. Але навесні і колектив помітно здувся, і, оформивши довгоочікуваний титул, пішов Спаллетті з посади головного тренера. Здавалося, що це не стало таким вже ударом: у новому сезоні представник Неаполя починав із кількох впевнених перемог, але над досить скромними противниками, Фрозіноне та Сассуоло, але потім пішли втрати очок. Натомість у Лізі чемпіонів за рахунок автоголу Ніакате вдалося оформити виїзні 2:1 з Брагою.

Реал Мадрид

Команда починала у непростих умовах. Минулий сезон був таки невдалим, нехай і в кінці підсолодили пігулку, вигравши Копу дель Рей на додачу до інших другорядних трофеїв, взятих у темпораді 2022/2023. Причому після цього пішов Бензема та надовго зламався Куртуа, а Мбаппе так і не купили. Втім, чудово починає в Іспанії Беллінгем, який одразу почав відпрацьовувати свій дев'ятизначний цінник. У тому числі й у Прімері, де був старт із 5 перемог поспіль. Втім, там невдача припала саме на принципове дербі мадріленьо - нестабільний Атлетіко виграв 3:1. Непросто було й у Лізі чемпіонів, але за рахунок пізнього голу Джуда таки дотиснули впертого дебютанта, берлінський Уніон.

Статистика особистих зустрічей

У 2017-му році сторони грали у плей-оф Ліги чемпіонів. Тоді Реал переміг в обох поєдинках із ідентичним рахунком 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають пару досить рівною. Але досвідчені гості не повинні програти – на це і поставимо (коефіцієнт – 1,61).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Треба глянути. Повболіваю за Хвічу із братньої Грузії.
Фанькин кот
Да, Хвича крут! Он с Осимхеном и порешают.