Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2273
2

Інтер – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 22:00 за Києвом

Інтер – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Трубін

3 жовтня на «Джузеппе Меацца» пройде матч 2-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Інтер» зустрінеться з «Бенфікою». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Інтер

Команда за Сімоне Індзагі поступається своїми ж результатами за його попередника, Конте, тільки в одному-єдиному аспекті: все-таки Антоніо брав скудетто. Але це було в зовсім іншій фінансовій та кадровій ситуації, а так і його наступник чудово справляється. У тому числі й нинішнього сезону, після капітального літнього оновлення складу. Серію А нерадзуррі розпочали зі стовідсотковими показниками, у тому числі розгромивши 5:1 у дербі Мілан. Не дивно, що чорно-сині змогли очолити у середині вересня турнірну таблицю. На такому фоні в Лізі чемпіонів фіналіст минулого розіграшу обмежився лише нічиєю 1:1 з Реалом Сосьєдад, що нарешті повернувся до турніру. Але, з іншого боку, з мотивованими басками в їхньому лігві, у Сан-Себастьяні, вдалося вирвати нічию за рахунок голу на 87-й хвилині - звичайно ж, постарався Лаутаро Мартінес, ключовий бомбардир нинішньої обойми.

Бенфіка

Клуб минулого літа запросив на тренерську посаду Рогера Шмідта. У німця вийшло те, з чим не справлявся його статусний попередник Жорже Жезуш. Відразу налагодивши гру орлів, новий наставник з ними так потужно почав, що вийшло і в Лізі Чемпіонів знову вийти в плей-оф із непростої групи, і, головне, нарешті виграти знову рідну Прімейру, обійшовши Порту. Новий сезон вдалося розпочати з 2:0 з тими ж трипейрушами, вже у форматі Суперкубка. Але все-таки оновлення складу (зазначимо, що при цьому воротарем став Трубін, що змінив проданого в Англію Влаходімоса) не пройшло безслідно. Гранд і на внутрішній арені допустив осічки, чого варті 2:3 з Боавіштою вже в 1-му турі. Але головний провал відбувся в Лізі чемпіонів, де, приймаючи Ред Булл, поступилися гостям із Зальцбурга 0:2 при парі пенальті та вилученні.

Статистика особистих зустрічей

У квітні цього року клуби грали у минулому розіграші Ліги чемпіонів. Італійці виграли 2:0 на виїзді, після чого були 3:3 у Мілані.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що у гостей не буде багато шансів навіть на нічию. Погодимося та поставимо на перемогу Інтера (коефіцієнт – 1,81).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Фанькин кот
Трубин отстоит на ноль. Опыт против Интера у него имеется.