Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

01.10.2023 15:30 – FT 1 : 3
Через повітряну тривогу початок матчу був посунутий з 15:00 на 15:30
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 жовтня 2023, 22:51
1505
2

Кривбас – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Криворіжці можуть стати лідерами УПЛ

| Оновлено 01 жовтня 2023, 22:51
1505
2
Кривбас – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 1 жовтня, один з лідерів чемпіонату «Кривбас» прийматиме «Рух». Криворізький клуб у попередніх трьох турах очок не втрачав.

Кривбас

Криворіжці успішно виступають у нинішньому чемпіонаті, перебуваючи на другому місці у турнірній таблиці. «Кривбас» не знає гіркоти поразок вже впродовж 7-ми ігор: п’ять перемог та дві нічиї. при цьому криворіжці у попередніх трьох матчах УПЛ лише перемагали. Так, у минулому турі «Кривбас» в гостях розгромив «Ворсклу». А у разі перемоги у протистоянні з «Рухом» криворізький клуб стане лідером чемпіонату та випередить «Шахтар», який у суботу програв «Ворсклі».

У неділю Юрій Вернидуб біля керма різних клубів може вдома здобути 60-ту перемогу або зазнати 40-ї домашньої поразки в чемпіонатах. Разом з тим, Вернидуб може стати свідком 300-го пропущеного голу своїх підопічних з різних клубів (ще 1 м’яч). Ювілейний, 150-й, матч в УПЛ може провести один з лідерів «Кривбаса» Микита Татарков. Через перебір жовтих карток пропустить гру Олег Кожушко, який у минулому турі оформив дубль у ворота полтавчан.

Рух

Рухівці в минулому турі під кінець матчу завдяки голу Богдана Слюбика зуміли уникнути домашньої поразки від «Шахтаря». Загалом «жовто-чорні» забивають голи у всіх матчах поточного чемпіонату. При цьому безвиграшний серіал рухівців продовжується чотири гри: три нічиї та поразка. Для головного тренера Віталія Пономарьова це буде 10-й гостьовий матч біля керма «Руха» в чемпіонатах.

Ось передматчева думка головного тренера «Руха» Віталія Пономарьова:
«Про суперника можна сказати, що це дуже добре підготовлена команда. Юрій Вернидуб проводить якісну роботу з «Кривбасом» і видно, що футболісти чітко виконують його вимоги. Це не перша команда цього спеціаліста, яка грає в агресивний і цікавий футбол – це було раніше в «Зорі» та «Шерифі». Підопічні Вернидуба тиснуть на своїх суперників і не дають довго думати на полі. Це буде цікавий, але складний матч для нас».

Статистика зустрічей

Раніше «Рух» та «Кривбас» лише два рази зустрічалися в УПЛ, і суперники обмінялися домашніми перемогами. Востаннє криворіжці приймали «жовто-чорних» 14 травня цього року і перемогли з рахунком 1:0. На останній хвилині матчу переможний гол забив боснійський легіонер «Кривбаса» Ріфет Капіч.

Феміда

Арбітром матчу призначено Дмитра Бондаренка (Одеса), який раніше провів 38 ігор в УПЛ. Раніше «Рух» за Бондаренка відіграв 3 матчі в чемпіонатах і ще не перемагав: нічия та дві поразки. «Кривбас» за цього арбітра проведе третю гру в УПЛ, а в попередніх по разу перемагав та програвав.

Прогноз на протистояння

«Кривбас» утримує в чемпіонаті переможний серіал, який триває три гри. Рухівці не перемагають впродовж чотирьох матчів УПЛ. Нашим прогнозом буде перемога господарів поля.

Орієнтовні склади:

«Кривбас»: Кліщук, Понєдєльнік, Бескоровайний, Стецьков, Дібанго, Бізімана, Задерака, Іліч, Вакулко, Хомченовський, Дебелко.

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Сапуга, Плюман, Едсон, Притула, Соломон, Климчук.

1 жовтня, неділя

«Кривбас» – «Рух»
Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 15:00
ТБ-трансляція на на YouTube
Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
КРИВБАС – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
apepa
Очень хочецца видить Кривбасс на первом месте. Зайди на него Вернидуб и больше оттуда не слазь!
AutumnBridge
Руху капут однозначно.