Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 вересня 2023, 15:23
319
0

Данило БЕСКОРОВАЙНИЙ: «Розібрали усі плюси та мінуси Руха»

Захисник «Кривбаса» розповів про підготовку до гри з «Рухом»

| Оновлено 30 вересня 2023, 15:23
319
0
Данило БЕСКОРОВАЙНИЙ: «Розібрали усі плюси та мінуси Руха»
ФК Кривбас. Данило Бескоровайний

Захисник «Кривбаса» Данило Безкоровайний розповів про емоційний стан команди після вильоту з Кубка України та підготовку до гри 9-го туру УПЛ з «Рухом».

– Даниле, який настрій в команді після гри в Одесі?

– Звісно, поступатись неприємно. Що ж, ми зробили висновки та тепер переключаємось на чемпіонат. Підготовка до «Руха» проходить плідно. Розібрали усі плюси та мінуси суперника, і налаштовуємось на дуже серйозну гру. Ми поважаємо кожного суперника. Неважливо, хто це: «Рух» чи «Шахтар». Усі команди в УПЛ зараз дуже непрості.

– Гравці «Руха» у передматчевих інтервʼю також налаштовуються на бій, а їхній наставник навіть назвав «Кривбас» найсильнішим в УПЛ.

– Звісно, завжди приємно, коли про нашу команду кажуть хороші слова, відзначають футбол, який ми демонструємо. Але ми не повинні багато уваги звертати на це. Нам потрібно продовжувати якісно виконувати свою роботу та рухатись далі до нашої цілі.

– У неділю «Кривбасу» не допоможе Олег Кожушко, який пропускає гру через перебір попереджень. Як будемо справлятись без Олега?

– Так, наразі Кожушко у хорошій формі та показує якісну гру, забиває, допомагає команді. Але «Кривбас» має гарних нападників, які зможуть його замінити.

Матч «Кривбас» – «Рух» відбудеться 1-го жовтня о 15:00 за київським часом. Зараз команди займають відповідно 2-е та 6-е місця в турнірній таблиці.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.