Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 30 вересня 2023, 05:59
284
0

Стало відомо місце проведення матчів Ворскли з Ромою у жіночій ЛЧ

Обидва матчі пройдуть у Римі, столиці Італії, дати – 11 та 18 жовтня

| Оновлено 30 вересня 2023, 05:59
284
0
Стало відомо місце проведення матчів Ворскли з Ромою у жіночій ЛЧ
ФК Ворскла

УЄФА затвердив місця проведення та час початку матчів другого раунду жіночої Ліги чемпіонів за участю полтавської «Ворскли».

На попередній стадії турніру українська команда в Шляху чемпіонів здолала естонську «Флору» (4:3) та хорватський «Осієк» (3:0). За підсумками жеребкування в другому раунді кваліфікації «Ворскла» в боротьбі за путівку до групового турніру зустрінеться з італійською «Ромою». Перший поєдинок для української команди буде виїзним.

Обидва матчі пройдуть у столиці Італії. Про це домовилися представники клубів, оскільки українська команда не може грати вдома через повномаштабне вторгнення рф на територію України.

Місцем проведенням двох поєдинків кваліфікації визначено стадіон «Тре Фонтане» в Римі. Перша зустріч пройде 11 жовтня, початок – о 15:30 за київським часом. Матч-відповідь відбудеться 18 жовтня о 15:30.

12 переможців цієї стадії проб’ються до групового раунду, де на них уже чекають «Барселона» (Іспанія), «Ліон» (Франція), «Баварія» (Німеччина) та «Челсі» (Англія).

Криворізький «Кривбас» завершив свої виступи в першому раунді, де групі Шляху представників ліг поступився французькому «Парижу» (0:4) та шведському «Лінчепінгу» (0:3).

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.