Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 30 вересня 2023, 08:04
3127
0

Барселона розірвала стосунки з керівництвом Севільї

Керівництво «Барселони» незадоволене публічним засудженням із боку «Севільї» у «справі Негрейри»

| Оновлено 30 вересня 2023, 08:04
3127
0
Барселона розірвала стосунки з керівництвом Севільї
ФК Барселона

Представники «Барселони» висловили невдоволення діями представників «Севільї» перед матчем команд у восьмому турі Ла Ліги та розривають стосунки з керівництвом андалузького клубу.

«ФК «Барселона» хоче публічно продемонструвати своє неприйняття невиправданої та недоречної поведінки з боку «Севільї», клубу, який сьогодні відмовився сісти за стіл на офіційному обіді між директорами перед сьогоднішнім матчем команд на стадіоні «Олімпік Луїс Компаніс», де їхні представники також відмовилися бути присутнім на почесній ложі.

Крім цієї неповаги, андалузький клуб зробив публічну заяву, в якій демонструє «обурення та неприйняття дій колишніх керівників ФК «Барселона», які звинувачуються у «справі Негрейри», і заявляє, що їхнє керівництво не буде на сьогоднішньому матчі. «Барселона» розуміє, що це напад на каталонський клуб та неприйнятна образа.

Так звана «справа Негрейри» не може бути виправданням для подібних дій, оскільки судова процедура знаходиться на дуже ранній стадії розслідування, а позиція ФК «Севілья» явно визначає факти, які в жодному разі не доведені.

Дії ФК «Севілья» також є зовсім недоречними, оскільки, з одного боку, вони згадують презумпцію невинності, а з іншого – відмовляють ФК «Барселона» у її застосуванні в рамках судової процедури.

Враховуючи цю неприпустиму та невиправдану позицію ФК «Севілья», ФК «Барселона» вважає всі відносини з керівництвом «Севільї» розірваними доти, доки воно не змінить свою нинішню позицію», – повідомляє пресреліз каталонського клубу.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.