Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 29 вересня 2023, 22:18
1177
6

Ірландія теж вирішила взяти участь у бойкоті збірних рф U-17

Більше десятка країн відмовилася грати проти російських команд

| Оновлено 29 вересня 2023, 22:18
1177
6
Ірландія теж вирішила взяти участь у бойкоті збірних рф U-17
FAI

Ірландія приєдналася до десятка інших країн і відмовилася грати проти російських команд, якщо їх повторно допустять до турнірів УЄФА серед юнаків до 17 років.

УЄФА працює над технічним рішенням, яке дозволило б юнацьким командам росії U-17 повернутися в змагання, незважаючи на вторгнення рф в Україну.

У заяві Футбольна асоціація Ірландії (FAI) повідомила:

«На засіданні правління ФАІ було одноголосно вирішено підтвердити нашу чітко сформульовану позицію. Жодна збірна Ірландії у жодній віковій групі не гратиме проти будь-якої команди з росії в будь-якому змаганні нині».

Виконком УЄФА ухвалив рішення зняти заборону на участь юнацьких збірних росії (до 17 років) у міжнародних змаганнях. Раніше всі збірні та клуби росії були дискваліфіковані одразу після того, як ця недокраїна розпочала велику війну в Україні в лютому 2022 року.

Однак тепер все змінено рішенням виконкому УЄФА – юнацьким збірним росії дозволили повернутися у міжнародні змагання з початку цього сезону.

Таким чином, про небажання грати проти футболістів країни-терориста заявили вже 11 країн: Україна, Англія, Швеція, Данія, Польща, Латвія, Литва, Норвегія, Фінляндія, Ірландія, Румунія.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexx
Очевидно что никто не будет играть и россию выгонят 
Выталкиватель парашутистов
Что-о мало,очень мало стран поддерживают Украину... А где это наши друзья-товарищи - Молдова, Чехия, Турция, Хорватия, та же Франция или Болгария?