Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
771
1

Мілан – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 30 вересня о 19:00 за Києвом

Мілан – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

30 вересня на «Сан-Сіро» пройде матч 7-го туру Серії А, в якому «Мілан» зустрінеться з «Лаціо». Старт поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

Мілан

Клуб минулого сезону не просто втратив таке довгоочікуване скудетто, а й показав лише п'ятий результат. Але, по-перше, пощастило з тим, що Ювентус якраз отримав десятиочковий штраф і червоно-чорні зберегли право зіграти у Лізі чемпіонів. По-друге, якраз у головному єврокубку підопічні Стефано Піолі показали найкращий результат, дійшовши до півфіналу. Там, щоправда, програли без шансів «Інтеру». До речі, вже у новому сезоні знову програли чорно-синім і як: розгромили 1:5. Хоча загалом старт після літніх канікул був успішним - виграли решту поєдинків у Кальчо, і на такому фоні 0:0 з Ньюкаслом у першому турі нової Ліги чемпіонів виглядало явною невдачею. Ось і Кальярі, вже цього тижня, обіграли на виїзді 3:1.

Лаціо

Команда теж розпочала Лігу чемпіонів із нічиєї вдома. Але тут якраз вдалося уникнути хоча б поразки від Атлетіко, і як: буквально в останні секунди зрівняли, і то за рахунок голу воротаря, Проведеля. Відверто погано показували себе орли у новому розіграші Серії А, при тому що минулий сезон закінчився взяттям віце-чемпіонства. Цього разу все починалося з поразок Лечче з Дженоа, а після досить несподіваної виїзної перемоги над Наполі був новий бублик проти іншого принципового противника, Ювентуса. Та й із Монцею, незважаючи на ранній гол Іммобіле, все закінчилося 1:1. І тільки з Торіно нарешті багато вийшло, там виграли 2:0.

Статистика особистих зустрічей

У 5 останніх очних поєдинках чотири рази вигравав Мілан. Єдиним винятком стали січневі 4:0 на користь Лаціо, але россонері встигли взяти реванш, хай і скромніше, 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у гостей із Риму. Погодимося: червоно-чорні на своєму полі обіграють цього суперника (коефіцієнт – 1,77).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дніпро – Шахтар, Динамо – Кривбас. Затверджено дату 29-го туру УПЛ
Футбол | 02 травня 2024, 18:41 0
Дніпро – Шахтар, Динамо – Кривбас. Затверджено дату 29-го туру УПЛ

Усі матчі пройдуть в один день

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Бок
Лацио победа