Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1524
2

Тоттенгем – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 вересня о 19:30 за Києвом

Тоттенгем – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

30 вересня на «Тоттенхем Хотспурс» пройде матч 7-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенхем» зустрінеться з «Ліверпулем». Старт поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Тоттенхем

Клуб отримав, на відміну від суперника, можливість готуватись до цього поєдинку протягом повного тижня. Секрет простий: шпори ще в попередньому раунді вилетіли з Кубка Ліги, програвши по пенальті Фулхему. При цьому в Прем'єр-Лізі Хотспурс видав непоганий, навіть добрий старт - порівняно з попереднім, відверто провальним розіграшем АПЛ. Та й на тлі очікувань, адже після відходу Кейна на проекті поставили хрест, та й Постекоглу не дуже вражав як вибір у ролі тренера. Тим яскравішим був старт: нічия з Брентфордом та серія перемог. Загалом, до дербі Північного Лондона Сон та інші футболісти підійшли у гарній формі та у відмінному настрої. Щоправда, двічі відігравалися з Арсеналом і зрештою закінчили внічию 2:2.

Ліверпуль

Команда зараз виступає у Лізі Європи, а не у звичному форматі, Ліги чемпіонів. І, безумовно, мерсисайдці хочуть відвоювати втрачені у 2022/2023 позиції. Не можна сказати, що все так гладко виходить, але зараз Юрген Клопп та його підопічні отримали новий козир, точніше, згадали про попередній - фірмовий характер, який дозволив домагатися низки вольових перемог. Окремо стоїть 2:1 з Ньюкаслом, коли вдесятьох наприкінці переломили гру, що невдало складалася. Це дозволило закріпитися у групі лідерів Прем'єр-Ліги. Ось і Вест Хем обіграли так само: пропустили та відповіли тричі. А далі провернули той самий фокус у Кубку Ліги з Лестером.

Статистика особистих зустрічей

Останні роки в очних поєдинках явно сильніші червоні. У 12 поєдинках було взято ними 9 перемог при 3 нічиїх. У тому числі минулого сезону 2022/2023 мерсисайдці виграли в обох матчах.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом червоних, але й шпори серйозно налаштовані. Чекаємо, що тут буде тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
Бляха муха три гри які хотів глянути всі в 19.30,цей по традиції,та й на Жирону б подивитись,але піду за Сетантою до Гаррі,там також цікаво,Лейпціг на ходу
CheMP
Ливер,вперёд!