Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 29 вересня 2023, 08:57
1199
2

Девід СІМЕН: «Що довше Почеттіно буде в Челсі, то краще вони гратимуть»

Легенда «Арсенала» був би радий звільненню аргентинського фахівця

| Оновлено 29 вересня 2023, 08:57
1199
2
Девід СІМЕН: «Що довше Почеттіно буде в Челсі, то краще вони гратимуть»
Getty Images/Global Images Ukraine. Маурісіо Почеттіно

Колишній воротар збірної Англії Девід Сімен заявив, що буде радий звільненню Маурісіо Почеттіно з «Челсі», оскільки це означає зменшення конкуренції з його рідним «Арсеналом».

«Астон Вілла» обіграла «Челсі», і було багато розмов про те, що Почеттіно звільнять. Проблема не в Почеттіно. Якщо вони позбудуться його, я буду дуже радий, тому що «Челсі» буде в повному ауті. Чим довше він залишатиметься, тим краще вони гратимуть. У цьому немає жодних сумнівів.

Я чув, як хтось сказав, що у Маурісіо начебто є велика жменя карт, але він не може знайти потрібну руку. У «Челсі» молодий склад, думаю, що його трохи нав'язали Почеттіно.

У процесі зміни власника було звільнено багато співробітників. Це не дуже хороший знак. Не тільки тренери, а й екіпірувальники тощо. «Челсі» прийде до тями. За кілька тижнів із ними зіграє «Арсенал», і «канонірам» потрібно взяти три очки, поки є можливість, тому що «сині» ставатимуть кращими, у цьому немає жодних сумнівів», – сказав Сімен.

Почеттіно очолив «Челсі» цього літа. Деякі експерти стверджують, що йому загрожує звільнення, якщо аргентинський фахівець не зможе привести «синіх» до перемоги у двох наступних матчах Прем'єр-ліги проти «Фулхема» і «Бернлі».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
Він правий.
Перець
Дивився 4 матчі в вересні змін немає, кожен сам по собі тягнеться якийсь шлейф ще з минулого сезону, ну і місце в турнірній таблиці каже само за себе.