Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 вересня 2023, 23:20
1270
9

Збірна України зіграє на чемпіонаті Європи з пляжного тенісу

Змагання відбудуться з 28 вересня до 1 жовтня

| Оновлено 28 вересня 2023, 23:20
1270
9
Збірна України зіграє на чемпіонаті Європи з пляжного тенісу
ФТУ

Збірна України з пляжного тенісу вдруге візьме участь у чемпіонаті Європи, що цього року проходить на грецькому острові Крит з 28 вересня по 1 жовтня. Змагання відбуватимуться у чоловічому, жіночому та змішаному парному розрядах.

До складу української збірної увійшли: Богдан Левчук, Михайло Радченко, Дмитро Гирич, Станіслав Ординський, Катерина Єгорейченко, Олена Кирпот, Тетяна Чванцева, Анна Мартем’янова.

«Безперечно, з кожним роком рівень команд зростає. В порівнянні з попереднім, цей чемпіонат буде сильнішим, тому що такі країни як Естонія, Латвія набирають темп, помітно, що вони розвиваються. Фаворитами змагань залишаються французи, італійці, португальці, які давно вже живуть цим спортом, мають дуже сильних гравців у своїй обоймі – топ-10 світу. Також, дуже хороші результати показують Іспанія, Німеччина. Але і наша команда потужна, цього разу у нас було більше часу на підготовку і використали його ми на максимум. У будь-якому випадку чекаємо дуже щільні ігри з усіма, тобто прохідних ігор у жодному разі не буде», – сказав капітан збірної України з пляжного тенісу Станіслав Ординський.

За підсумками Євро-2022 у командному заліку Україна посіла 6 місце серед 20 країн-учасниць і тим самим здобула право на участь у світовій першості цього року.

Чемпіонат Європи з пляжного тенісу є частиною ITF Beach Tennis Tour. Вперше зіграний у 2007 році як командний турнір, з кожним роком подія збільшує свої масштаби, регулярно у змаганнях беруть участь понад 100 гравців.

Крім України, цього року у турнірі заявлено 19 країн-учасниць: Болгарія, Велика Британія, Греція (приймаюча країна), Естонія, Ізраїль, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Нідерланди, Німеччина, Польща, Португалія, Сан-Марино, Словаччина, Словенія, Угорщина, Франція, Швейцарія.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа
Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3
Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stop2018
Ви охрініли!!!! В країні війна, на фронт призивають інвалілів, а здорові мужики, завдяки дебільних видів спорту (пляжний теніс, пляжний гандбол, пляжна боротьба, гребля на тренажорх, бейсбол ха ха ха ), катаются за державні гроші по світу!!!!!
Muskrat2
В нас або загальна мобілізація, або нарешті треба знищувати цих мажорів, які ніжаться на пляжах з серфінгом як те чувирло "трейдер" з Костюк.
Выталкиватель парашутистов
Еще в прошлом году я объявил вознаграждение в 100 тысяч вечно зеленых денег, первому профессиональному футболисту ПЛ Украины, который пойдет в ВСУ и будет защищать стране от орков на нуле. Срок действия предложения истекает 1 октября 2023 года. Пока тишина, гробовая.... А вы удивляетесь...