Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 вересня 2023, 16:43
1689
1

Борнмут – Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 вересня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 30 вересня 2023, 16:43
1689
1
Борнмут – Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

30 вересня на «Віталіті» пройде матч 7-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Борнмут» зустрінеться з «Арсеналом». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Борнмут

Команда позаминулого сезону завоювала право повернутися з Чемпіоншипу під керівництвом Паркера. А в 2022/2023, вже в АПЛ, з призначеним приблизно рік тому Гарі О'Нілом, набрали достатньо очок, щоб без особливого нервування вижити. Але й із цим фахівцем теж розлучилися відразу після завершення того чемпіонату, і швидко призначили Андоні Іраолу. Поки що і з баском виходить досить активно набирати очки. Так, були поразки, але від сильних, Ліверпуля та Тоттенхема, але з менш статусними, але міцними, Вест Хемом, Брентфордом і навіть Челсі, оформляли нічиї. Але Брайтону потім поступилися 1:3, а в середу витратили сили в кубку, борючись зі Сток Сіті.

Арсенал

Клуб сам підняв собі рівень претензій довгоочікуваним стрибком на друге місце у Прем'єр-лізі. Насамперед, вдалося нарешті повернутися до Ліги чемпіонів. І там англійці починали, на куражі зумівши розгромити ПСВ, з яким грали рік тому, у Лізі Європи. Паралельно був непоганий старт на внутрішній арені. Вирвали перемогу у Суперкубку Англії у Манчестер Сіті, щоправда, є відчуття, що містянам цей турнір уже давно не цікавий. Найважливіше було вдало стартувати у Прем'єр-Лізі, і це загалом вийшло. Лише пізній гол Фулхема коштував двох очок, закінчили внічию. Минулої неділі було принципове дербі Північного Лондона з Тоттенхемом - і там між собою противники зіграли 2:2. Та й Брентфорд у Кубку Ліги теж був непростим.

Статистика особистих зустрічей

Клуби грають із 2015-го року, і Борнмут виграв лише одного разу. Минулого сезону, повернувшись до АПЛ, вишеньки двічі програли канонірам.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що вишні не мають шансів. Погодимося, Зінченко та компанія сильніші на голову – рекомендуємо ставити на те, що тут буде перемога канонірів при форі –1 забитий гол (коефіцієнт – 1,84).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
начало есть. Вперед Арсенал