Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 вересня 2023, 06:14
1129
23

Президент Вереса: «Футбол не безкоштовний, тому – оплата на Youtube»

Два матчі у платному доступі

| Оновлено 30 вересня 2023, 06:14
1129
23
Президент Вереса: «Футбол не безкоштовний, тому – оплата на Youtube»
ФК Верес

Президент «Вереса» Іван Надєїн розповів про те, чому клуб вирішив показувати свої матчі на платній основі у Youtube. Так було з кубковою грою проти «Шахтаря», а також буде у майбутньому матчі з ЛНЗ в УПЛ.

«Футбол не може бути безкоштовним. Як і кіно, як і театр. Це також дійство, за яке потрібно платити. Ми будуємо самоокупний клуб. Трансляція - це один з його елементів. Є акціонери, є спонсори, після завершення війни будуть глядачі на трибунах. Але є і телеглядачі».

«Матч з ЛНЗ 30-го вересня ми також будемо транслювати на Veres TV. Підписка, оформлена перед грою з «Шахтарем» - вона місячна і включає два наші домашні поєдинки. Тобто за 35 гривень вболівальник отримує можливість переглянути два матчі. Це акт підтримки нашого клубу і українського футболу. Хтось може це не підтримувати. Але це шлях, яким ми йдемо», – сказав Надеїн.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною
Футбол | 04 травня 2024, 22:25 4
Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле
Футбол | 05 травня 2024, 07:01 8
ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yulian Beshley
іронічно що платну трансляцію робить "народний" клуб) під час війни ніякого платного футболу хіба якщо буде єдиний телепул і якась частина 30 відсотків на зсу
chak98
На нудний, нецікавий фільм я в кінотеатр не піду. Тим паче, за таке ,,кіно,, платить в ютуб не збираюсь. Походу верес прогорить. Може.
Flying Cat
Немає сенсу робити плату підписку у країні, де немає уболівальницької культури. На стадіони ніхто не ходив, а тут по ТБ та ще й за кошт. Матиме підтримку виключно яскравий "олігархічний" клуб. Клуби без бюджету від багатого дядька нікому не потрібні. 
BekXan
Згоден платити за ФУТБОЛ ! А не за недофутбол в УПЛ !Є різниця.
vovei
Я на мегого подписан. Еще на Верес-ютуб подписаться?
tor72
пішов ти зі своєю оплатою.......бажаю Вересу лише поразок , хоча і вболівав за цей клуб з 1986р коли він ще називався Авангард
Александр Ад
футбол на стадіоні,як і вистава в театрі не безкоштовні!А на екранах,та ще під час війни,для людей треба робити -безкоштовним.Особливо,стосуется клубів,що продалі кращих гравців,із-за чого рівень футболу впав,і тепер,не треба жалитися на глядачів!
Муґунот Уух
ну набереться десь з тисячу бажаючих заплатити. ну навіть дві. ото "народний клуб" на тому розбагатіє
KIEWADIM
Ну треба ж якось заробляти. Якщо  хтось таке дивиться, то флаг вам в руки, мазохісти)) 35
Орест Копиця
Нехай мені ще приплачують, щоб я дивився матчі "Вереса"...
Фанькин кот
Сказал записной аутсайдер УПЛ! Я понимаю, если бы такое провернули Шахтёр, или Черик, или в крайнем случае ДыКа с Зорькой и Кривбассом  То есть лидеры чемпионата или те, кто стремится в лидеры. Вам бы, ребята, в этом сезоне в пердив не вылететь, а вы ещё деньги за вашу унылую скукотищу хотите содрать
Юрий Гапоненко
Тобто 2 матчі вереса V V задонатити на дрони.....
ЖОРА Жора124
Дивись, собі сама))) 
UkrainianUPL
35 грн не багато і в цілому пох. Але знов базар ліга. От я підписан на мегого. Потрібно всім клубам обрати одну платформу або створити її. У європейських чемпіонатах так і є і туди потрібно рухатись а не в бік білорусів де матчі на ютубах транслюються. І де голосування більшості? Що за регламент що повинні усі за бути? Усюди більшість а у нас усі. Звісно же що суркісня з беней будуть свої плюси толкати. Потрібна більшисть, проголосувала більшість за сетанту або мегого все, усі повинні йти на цю платформу і давати права УПЛ ТБ і я буду знати де мені постійно дивитись матчі заплативши 1 раз підписку на сезон. А то в нас суркісхаб, уплтб тепер ще і верестб  а там ще й рух своє уплтб робить  Не надав права? -3 за матч, наступного разу надасть. А ми хочемо щоб у нас порядок був у футболі......
Андрей Залищук
якщо певний процент від коштів піде на ЗСУ, чому б і ні?!