Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
| Оновлено 29 вересня 2023, 22:05
2577
0

Бенфіка – Порту. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії

Поєдинок відбудеться 29 вересня о 22:15 за Києвом

| Оновлено 29 вересня 2023, 22:05
2577
0
Бенфіка – Порту. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Трубін

29 вересня на «Да Луш» пройде матч 7-го туру чемпіонату Португалії, в якому «Бенфіка» зустрінеться з «Порту». Старт поєдинку заплановано на 22:15 за київським часом.

Бенфіка

Клуб відверто провально стартував минулого тижня у Лізі чемпіонів. Він привіз 2 пенальті (у тому числі й Трубін особисто) та в меншості програв на своєму полі Ред Булл (Зальцбург) 0:2. Це було гарне клацання по носі для орлів після 4-х перемог у Прімейрі поспіль. Втім, варто пам'ятати, що це вже не перший бублик у виконанні гранда, який після впевнених і солідних 2:0 у Суперкубку країни, якраз із драконами, підопічні Рогера Шмідта поступилися 2:3 у перестрілці на полі Боавішти. Були проблеми і з Портімоненсе, але вже там у потрібний момент врятував Трубін, який зміг потягнути пенальті, коли його нові партнери вели в 1 м'яч.

Порту

Команда минулого сезону знову відкотилася з 1-го місця національного чемпіонату - так було і в попередні роки. Беручи перемоги в Прімейрі стабільно, не виходить у гранда виграти золото і наступного року. Втім, Сержіу Консейсао та його підопічні насамкінець взяли трофей, у вигляді кубка. Так, після літніх канікул була неприємна поразка саме Бенфіці, в рамках Суперкубку країни. Але потім, у Прімейрі, виграли у всіх суперників, окрім Аруки. А 19-го вересня у формально гостьовому поєдинку із Шахтарем, у Гамбурзі, вийшло впевнено, 3:1, виграти. Там героєм став Вендерсон Галена. Бразильський півзахисник оформив дубль у перші чверть години, після чого асистував ще й Таремі. Але після цього був прийом Жіл Вісенте, і з ним довелося попотіти: переможний гол, на 2:1, Еуштакіу забив лише на 1-й доданій хвилині.

Статистика особистих зустрічей

Минулого чемпіонату гранди обмінялися виїзними перемогами. Ну, а 2:0 у Суперкубку у серпні вже згадувалося.

Прогноз

Букмекерські контори надають перевагу господарям арени. Але й Бенфіка не є ідеальною, особливо в обороні. Отже, тут варто використовувати ставку на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,87).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.