Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3013
7

Почеттіно розповів, як зміцнює впевненість Мудрика у своїх силах

Маурісіо намагається допомогти українцю знайти баланс між вірою та якістю

Почеттіно розповів, як зміцнює впевненість Мудрика у своїх силах
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик і Маурісіо Почеттіно

Головний тренер лондонського «Челсі» Маурісіо Почеттіно розповів, що він намагається зміцнити впевненість Михайла Мудрика за допомогою регулярних ударів у поперечину після тренувань «Челсі». Цікаво, що цього тижня український футболіст уперше уникнув поразки від свого головного тренера.

«Проблема в тому, що ми не можемо купити впевненість у супермаркеті. Прийшов час. Ви знаєте, як працює наш мозок – потрібно поступово створювати ситуації, в яких ми зможемо забезпечити довіру, впевненість і віру.

Один приклад із Мудриком: я люблю іноді грати так, щоб влучити в поперечину з-за меж штрафного. Він сказав мені: «Я не хочу більше з тобою грати, тому що ти завжди виграєш!». Я відповів: «Так, тому що в мене є віра, а баланс між вірою і якістю я знаю дуже добре, тому що мені 50 років. Ви ще молоді й повинні знати себе».

Сьогодні (у вівторок) ми вперше зіграли внічию, тому що я завжди вигравав. Тепер ти починаєш вірити в себе, вірити у свою якість. Якщо цього немає, то важко знайти баланс між вірою та якістю.

Це один з аспектів, над яким ви працюєте, – психологія гравця, і це може мати значення для того, щоб надати гравцям упевненості, коли потрібно торкнутися м'яча і забити. Це невеликий приклад», – сказав Почеттіно.

Раніше Маурісіо Почеттіно говорив, що «Челсі» грає добре, але забиває мало голів.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
orakin29
Почеттіно все вірно робить.У Мудрика є техніка,швидкість,але дуже низька самооцінка,йдеться саме про Челсі.Бо в збірній він значно краще виглядає.А в Шахтарі тим паче.
AK.228
Молодець, гарний психолог!!
Alexx
Пищут что Челси ищет на зимний трансфер клуб куда отдать Мудрика .Вызыаает удивление что шахтер не хочет взять его обратно .Ведь сами же говорят что Мудрик это большая потеря для шахтера 
AndiM
Пудрік вже навіть в попаданні в штанги і поперечини програє пенсіонерам. А це ж його стихія як жонглера.