Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
12618
9

Коментатор Setanta: «Хотів би, щоб мій пес був вірним як Циганик»

Ігор Бойко дуже лаконічно висловив свою думку

Коментатор Setanta: «Хотів би, щоб мій пес був вірним як Циганик»
фото з відкритих джерел. Ігор Коломойський та Ігор Циганик

Коментатор Setanta Ігор Бойко прокоментував поведінку відомого журналіста Ігоря Циганика, який учора заявив про готовність узяти на поруки Ігоря Коломойського:

«Якби в мене був пес, то я хотів би, щоб він був настільки вірним, як Ігор Циганик», – написав Бойко у своєму телеграм-каналі.

Зазначимо, що 25 вересня Циганик у компанії колег та інших осіб виступив у Київському апеляційному суді на засіданні щодо оскарження рішення суду першої інстанції про обрання запобіжного заходу для бізнесмена Ігоря Коломойського, якого неофіційно у ЗМІ називають тіньовим власником клубу УПЛ «Дніпро-1».

Оцініть матеріал
(83)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexx
Многие просто не понимают что суд над коломоцским это спектакль .сценарий на банковой .никто коломойского не будет садить .Актеры в том числе цыганык выполняют роли и пытаются навязать мнение будто просят выпустить на поруки но борьба с коррупцией началась серьезная .потом актеры выходят жмут друг другу руки и смеются .
pricolist
Непогано затролив) 
Alexx
Когда цыганыка погнали с профутбола он стал фактически безработным .Иногда печатает какуюто якобы новость котррую нашел в интернете или дадут какой матч прокомментировать прнятно что не Англию или Испанию.Ясно что цыганык за бабки выполнит все что попросят хозяева .це хвойда олигархов 
osokor
Таким чином Циганик практично поставив хрест на своїй діяльності як спортивного коментатора та оглядача. Втім, Беня напевно ж буде підгодовувати своїх вірних псів...
Alexx
Самое прикольное когда коломрйский ржал на суде от слов цыганыка.
vovei
Всем известно ,что у тебя уже есть верный пес 
igor semenyk
Який з нього коментатор,от ляпає язиком,як корова по траві.